ΠΑΟΚ: Έρχεται στην Ελλάδα και ο Σίνκτλεϊ

Φωτογραφία: © 2020 JORGE SAENZ/AP IMAGES

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Ντιναμό Κιέβου και περιμένουν πλέον τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Σίντκλεϊ Φερέιρα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσουν το τυπικό σκέλος της απόκτησής του.

Ύστερα από τον τον Τσούμπα Άκπομ, που βρίσκεται ήδη από χθες (24/08) στη Θεσσαλονίκη και σήμερα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του Δικεφάλου προσπαθούν να φέρουν πιθανότατα εντός της ημέρας στην Ελλάδα και τον Σίντκλεϊ Φερέιρα.

Η συμφωνία με την Ντιναμό Κιέβου φαίνεται ότι είναι πλέον δεδομένη, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να παραχωρείται από τους Ουκρανούς δανεικός μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό που απομένει να γίνει είναι να ταξιδέψει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του στον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες λένε ότι ο 28χρονος Βραζιλιάνος έχει ήδη αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στην Ντιναμό και έχει έτοιμες βαλίτσες για το ταξίδι του στην Ελλάδα.