Η Ελληνική Κοινότητα βράβευσε τους κορυφαίους μαθητές του VCE 2021

Οι πρώτοι των πρώτων αριστεύσαντες μαθητές του VCE για το 2021, βραβεύθηκαν από την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης (ΕΚΜ), σε μια όμορφη και γιορτινή εκδήλωση στο Mezzanine του Ελληνικού Κέντρου, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΜ, σκοπό είχε να φέρει κοντά όλους εκείνους τους μαθητές και γονείς της ευρύτερης ελληνικής παροικίας, σε μια γιορτή όπου δεν θα αναγνωρίζονταν μόνο τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα των μαθητών του VCE 2021, αλλά και το σθένος, η χάρη και η αισιοδοξία που έδειξαν τα τελευταία δύο χρόνια του σχολείου, τα οποία ήταν γεμάτα μοναδικές προκλήσεις και αβεβαιότητα.

Στην τελετή βραβεύτηκαν οι μαθητές του VCE του Σχολείου Γλώσσας και Πολιτισμού της ΕΚΜ, οι οποίοι έφεραν βαθμολογία 40 και πάνω στο μάθημα των Νέων Ελληνικών. Ο αριθμός των οποίων ήταν φέτος εξόχος υψηλός.

Βραβεύτηκε ακόμα, ο μαθητής του VCE Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έδωσε το μάθημα των Νέων Ελληνικών μέσω του προγράμματος Ελληνικών που διδάσκεται στο δημόσιο σχολείο του Strathmore Secondary College, και ο ο οποίος συγκέντρωσε βαθμολογία 40.

Τέλος, βραβεύτηκαν οι μαθητές του VCE, ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι συγκέντρωσαν υψηλό ATAR. Μεταξύ τους, ο πρώτος των πρώτων, ο Παναγιώτης Φράγκος μαθητής του Melbourne Grammar School, ο οποίος έφερε το εξαιρετικό ATAR 99.95, το οποίο ήταν η υψηλότερη βαθμολογία στην πολιτεία της Βικτώριας.

Τα βραβεία απένειμαν μεταξύ άλλων στους αριστεύσαντες μαθητές, η Διευθύντρια του Ελληνικού Σχολείου Γλώσσας και Πολιτισμού της ΕΚΜ, κα Μαρία Μπακαλίδου, ο πρώην διευθυντής του Σχολείου, κος Κύπρος Κυπριανού, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και εκπαιδευτικοί.

Η ΕΚΜ, συγχαίρει για άλλη μια φορά τους μαθητές του VCE 2021 για τις επιτυχίες τους και ευχαριστεί όλους τους δασκάλους και τις οικογένειες των μαθητών για τις προσπάθειές τους να διασφαλίσουν ότι όλοι οι μαθητές συνέχισαν να μαθαίνουν στη διάρκεια μιας τόσο δύσκολης χρονιάς.