Ολυμπιακός: «Το νταμπλ μετράει πάνω από όλα»

Η πρώτη αντίδραση στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ήττα στη Λεωφόρο ήταν ξεκάθαρη…

Μια ήττα, ειδικά από τον «αιώνιο» αντίπαλο ενοχλεί, ακόμη και αν τα συγκεκριμένα ντέρμπι δεν κρίνουν τίτλους, ακόμη και όταν η υπόθεση πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό είναι στα χέρια του με το +11 που διατηρεί από τον δεύτερο ΠΑΟΚ έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο οι ερυθρόλευκοι κοιτάνε ήδη μπροστά με στόχο την ουσία που δεν είναι άλλη από τις κούπες. Το νταμπλ είναι αυτό που μετράει πάνω από όλα. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου που θα πιστοποιήσει την απόλυτη κυριαρχία και τη φετινή σεζόν από τον Ολυμπιακό.

Αυτό είναι και το σύνθημα που βγαίνει από τα αποδυτήρια της Λεωφόρου, από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες. Η ήττα μένει στην άκρη και αυτό που μετράει τώρα είναι ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου την Μεγάλη Πέμπτη στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Για τον ΠΑΟ θα έχουν την ευκαιρία οι πρωταθλητές να «απαντήσουν» στα επόμενα ματς που έρχονται, ένα σίγουρα στο Καραϊσκάκη για τα πλέι οφ, ίσως και στον τελικό του Κυπέλλου αν ανταμώσουν εκεί οι «αιώνιοι» ξεπερνώντας το εμπόδιο των ΠΑΟΚ και Λαμία.

Πηγή:in.gr