Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: «Πρόσκληση σε γεύμα» στους Μαρία Κοζάκου, Γιώργο Καπουτζίδη και Στεφανία Λυμπερακάκη

«Πρόσκληση σε γεύμα» στους Μαρία Κοζάκου, Γιώργο Καπουτζίδη
και Στεφανία Λυμπερακάκη 
Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 7 Μαΐου 2022, στις 16:00 ώρα Ελλάδας

Με τη Eurovision να βρίσκεται στην τελική ευθεία, η εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» είναι αφιερωμένη στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό. Καλεσμένοι οι σχολιαστές των δύο ημιτελικών και του τελικού της Eurovision, η διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος Μαρία Κοζάκου, ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης, αλλά και η Στεφανία Λυμπερακάκη η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στον περσινό διαγωνισμό με το «Last Dance».

Οι δύο δημοφιλείς σχολιαστές μιλώντας στην Ελένη Καραλή κάνουν εκτιμήσεις για τη φετινή παρουσία μας στη Eurovision με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die Together», αποκαλύπτουν ευτράπελα που τους έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της Eurovision, αποκαλύπτουν σε ποια χώρα θα έδιναν το 12άρι και εξηγούν γιατί αγαπούν τόσο το θεσμό της Eurovision. Τέλος, απευθύνουν μήνυμα προς την Ελληνική Ομογένεια. 

Η Στεφανία Λυμπερακάκη που κατάφερε πέρσι να φέρει την Ελλάδα στην πρώτη 10άδα του Διαγωνισμού, αναλαμβάνει στη φετινή διοργάνωση έναν άλλο ρόλο, να ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας. Παράλληλα, η Στεφανία μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε, και μοιράζεται μαζί μας παρασκήνια από τον περσινό διαγωνισμό αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

Στον Α΄ Ημιτελικό, όπου διαγωνίζεται η Αμάντα Γεωργιάδη, την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, η τηλεψηφοφορία θα είναι ανοιχτή για το κοινό των χωρών που συμμετέχουν στον συγκεκριμένο ημιτελικό, και μπορούν να ψηφίζουν με τον κωδικό 15 την Ελλάδα. Η 25χρονη ερμηνεύτρια θα διαγωνιστεί με τα ελληνικά χρώματα και το «Die Together», μία ατμοσφαιρική μπαλάντα για την απόλυτη αγάπη.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Ελένη Καραλή.

Μετάδοση: Σάββατο 7 Μαΐου 2022, 16:00-17:00 ώρα Ελλάδας
και Σάββατο 7 Μαΐου 2022, 03:00-04:00 ώρα Ελλάδας

Ακρόαση της Φωνής της Ελλάδας

  • Διαδικτυακά από το webradio της ιστοσελίδας της ΕΡΤ:
    https://webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/
  • Από τις τηλεοράσεις στην Ελλάδα στη λίστα των ραδιοφωνικών σταθμών.
  • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις παγκοσμίως μέσω της εφαρμογής ERTflix.
  • Ψηφιακά DAB+, μεταδίδεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και μπορείτε να την ακούτε από ψηφιακούς δέκτες.
  • Στα Βραχέα κύματα μεταδίδεται  Δευτέρα- Παρασκευή 16:00 – 20:00 στη συχνότητα των 9420 ΚΗz (για Ευρώπη, Ατλαντικό Ωκεανό, Β. Αμερική).
  • Δορυφορικά στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 °E.
  • Δορυφορικά στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
  • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
  • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική.                        Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.

Στοιχεία επικοινωνίας της Φωνής της Ελλάδας

  • Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238 · e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr · Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ