ΜΟΔΑ: Shirt dress

Πέγκυ Κονδυλοπούλου

Αναζητάς  ένα φόρεμα, το οποίο να μπορείς  να το φοράς  από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα σε βοηθήσει να παραμείνεις stylish χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις  απολύτως τίποτα;

Τότε αυτό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη, το shirt dress. Τα σχέδια που μοιάζουν με midi πουκάμισα θα σου «λύσουν» τα χέρια τις ημέρες που δυσκολεύεσαι να βρεις τι θα φορέσεις.

Φτάνοντας στο Καλοκαίρι έχουμε όλο και πιο έντονα την επιθυμία να φοράμε άνετα ρούχα αναδεικνύοντας όμως  και την θηλυκή μας πλευρά. Τα shirt dress σου δίνουν την άνεση που αναζητάς!

Οι συνδυασμοί είναι αρκετοί, ανάλογα με τον σωματότυπο κάθε γυναίκας. Total black , τονίζει κάθε σιλουέτα. Στο catwalk του Moschino είδαμε  έντονα  ανοιχτά χρώματα που έχουν φέτος την τιμητική τους , επιλέγοντας ένα έντονο χρώμα shirt dress θα σε κάνει να εντυπωσιάσεις σε κάθε περίσταση.

Μίντι, σε ίσια γραμμή, με ντεκολτέ και μικρά κουμπιά στο μπροστινό μέρος, συνδυάζεται υπέροχα με φλατ mules και σανδάλια, ενώ φοριέται άνετα στο γραφείο, συνδυασμένο με χρυσά κοσμήματα.

Μπορείς  ακόμη να το φορέσεις  σε βραδινή έξοδο, με μία μαύρη ζώνη στη μέση και μαύρα ψηλοτάκουνα mules ή να το πάρεις στη βαλίτσα των διακοπών σου, για ένα χαλαρό δείπνο δίπλα στη θάλασσα.