Antonov: Νέο ανατριχιαστικό βίντεο από τη μοιραία συντριβή του αεροσκάφους

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Νέο σοκαριστικό βίντεο από την πτώση του αεροσκάφους Antonov σε χωράφια στο Παλαιοχώρι Καβάλας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας κλειστού κυκλώματος επιχείρησης με δομικά υλικά στην περιοχή, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο της συντριβής και δείχνει καρέ-καρέ τη συγκλονιστική πτώση του αεροσκάφους.

Το Antonov An-12 έπεσε σε απόσταση αναπνοής από κατοικίες και επιχειρήσεις στην περιοχή του Παλαιοχωρίου.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο καταγράφεται η καθοδική πορεία του Antonov, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα σημειώνεται τεράστια έκρηξη.

Υπενθυμίζεται ότι από την πτώση του αεροσκάφους σκοτώθηκε το οκταμελές πλήρωμα που επέβαινε σε αυτό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τα αίτια της πτώσης.

Δείτε το βίντεο:

«Αν δείτε αυτά τα πυρομαχικά στην περιοχή πτώσης του Antonov ειδοποιείστε τις Αρχές»

Λίγο νωρίτερα, ο Δήμος Παγγαίου εξέδωσε επείγουσα ανακοίνωση, στην οποία καλούνται όσοι πολίτες και αγρότες κινούνται στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, όπου σημειώθηκε το αεροπορικό δυστύχημα με την πτώση του αεροσκάφους Antonov, και εντοπίσουν τα παρακάτω πυρομαχικά να ειδοποιήσουν αμέσως τον Δήμο Παγγαίου ή την Ελληνική Αστυνομία.

«Επείγουσα Ανακοίνωση Προσοχη !!!!Όσοι πολίτες αγρότες κινούνται στην περιοχή γύρω από το αεροπορικό δυστύχημα και εντοπίσουν τα παρακάτω πυρομαχικά να ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ… Τον Δήμο Παγγαιου τηλ επικοινωνίας ( 693 6108070) η την Ελληνική Αστυνομία !!!!» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δήμος Παγγαίου.