Συγκλονίζει η ιστορία 19χρονου που τον μήνυσε η μητέρα του γιατί δεν τον ήθελε σπίτι – «Μην τον αθωώσετε»

Συγκλονίζει η ιστορία με τη μάνα που μήνυσε τον γιο της ζητώντας επίμονα την καταδίκη του για φθορές στο σπίτι όπου διέμεναν.

Οι γονείς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, είναι χωρισμένοι και ο 19χρονος μένει με την μητέρα του, ενώ υπήρχαν προβλήματα μεταξύ τους.

Στην απολογία του ο 19χρονος φέρεται να είπε: «Η μητέρα μου δεν με ήθελε στο σπίτι και όταν πήγα να μείνω σε εκείνη για να είμαι κοντά στο σχολείο, άρχισε το μαρτύριό μου. Κάποια στιγμή ενώ είχα βγει στο μπαλκόνι με έκλεισε έξω. Με άφησε εκεί να κοιμάμαι σε έναν καναπέ που υπήρχε. Ευτυχώς έκανε ζέστη αλλά φοβόμουν όταν αρχίσει το κρύο τι θα κάνω. Της ζητούσα να μου ανοίξει αλλά μάταια. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και έσπασα την πόρτα για να πάω στην τουαλέτα».

Η εισαγγελέας εισηγήθηκε, σύμφωνα με το dikastiko.gr, την απαλλαγή του και τόνισε προς την μητέρα ότι «δεν γίνεται να συμπεριφέρεστε έτσι σε ένα παιδί. Έχετε ευθύνη».

Όταν η μητέρα άκουσε ότι ο γιος της θα αθωωθεί, φώναξε στο δικαστήριο: «Μην τον αθωώσετε».

Σύμφωνα με την δικηγόρο, Κατερίνα Φραγκάκη δεν είναι συχνή περίπτωση να διώχνουν οι γονείς τα παιδιά από το σπίτι.

«Είναι όμως, μια αληθινή περίπτωση που εμείς έχουμε δει. Είναι ακραίες περιπτώσεις» όπως είπε η κα Φραγκάκη και τόνισε ότι «δυστυχώς στα διαζύγια τα παιδιά γίνονται… μπαλάκια πολλές φορές. Αυτή η υπόθεση σπαράζει την καρδιά όλων μας και ειδικά με τα λόγια του παιδιού που έμενε επί 4 ημέρες σε ένα μπαλκόνι».