Πολυτεχνειούπολη: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τα ύποπτα περιστατικά έξω από τον Ερυθρό Σταυρό

Οι αστυνομικοί δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει τον κρατούμενο.

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα στην Ελληνική Αστυνομία μετά από ένα συμβάν που σημειώθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλεύεται ο αρχηγός της συμμορίας που συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στην Πολυτεχνειούπολης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, μια ομάδα 10 ατόμων είχε συγκεντρωθεί εξωτερικά του νοσοκομείου και όταν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ –που φρουρούν τον «Έσκο»- επιχείρησαν να τους ελέγξουν, εκείνοι τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια κατάφεραν να εντοπίσουν έναν μέλος της συγκεκριμένης ομάδας, ο οποίος προσήχθη στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ο άνδρας μιλώντας στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι είναι συγγενής του τραυματία κακοποιού.

Ο συγγενής και η «δικηγόρος»

Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μόνο που σημειώθηκε στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται φρουρούμενος ο «Έσκο», που έπεσε στα χέρια των αστυνομικών έπειτα από συμπλοκή που είχε με γυναίκα αστυνομικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άλλος άνδρας, πιθανόν αλβανικής καταγωγής εισήλθε στο χώρο του νοσοκομείου και ζήτησε να μάθει πληροφορίες για την κατάσταση του τραυματία από τους γιατρούς.

Επίσης, στον «Ερυθρό Σταυρό» εμφανίστηκε μια γυναίκα, η οποία προσπάθησε να περάσει από τον έλεγχο των αστυνομικών, λέγοντας ότι είναι δικηγόρος του 30χρονου «Έσκο», ωστόσο όπως αποδείχθηκε ήταν συγγενής του κακοποιού.

Πιο αυστηρά μέτρα

Όπως υπογραμμίζουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η φύλαξη του συγκεκριμένου ποινικού είναι άκρως επικίνδυνη και για το λόγο αυτό θα υπάρξει άμεση ενίσχυση, με τις δυνάμεις που θα βρίσκονται στο σημείο να είναι συνεχώς σε επιφυλακή για πιθανά αντίποινα.

in.gr