Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ εφαρμόζει για την ώρα αυτό που είχε στο μυαλό του

Ο Μίτσελ είχε δηλώσει κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό ότι θέλει να δουλέψει με 24 παίκτες συν τους γκολκίπερ και για την ώρα, έχει χρησιμοποιήσει 23 παίκτες συν τον Τζολάκη στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, στα τρία ματς που είναι στον πάγκο.

 

Ο Μίτσελ είχε εκφράσει εξ’αρχής την επιθυμία να προπονήσει μικρότερο αριθμό παικτών από αυτόν που διαθέτει τούτη την ώρα ο Ολυμπιακός, προκειμένου να κάνει σωστά τη δουλειά του στο Ρέντη. Ο Ισπανός προπονητής είχε δηλώσει κατά την παρουσίασή του από την πειραϊκή ΠΑΕ ότι θέλει να έχει 24 παίκτες, συν τους τερματοφύλακες. Προς το παρόν, εφαρμόζει αυτό που είχε στο μυαλό του, καθώς έχει χρησιμοποιήσει 23 ποδοσφαιριστές, συν τον Τζολάκη.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν προχώρησε σε μεγάλα “κοψίματα” (μόνο ο Λαλά, ο Ανδρούτσος και ο Κούτρης πήγαν στον Ολυμπιακό Β’), αλλά μέσω των επιλογών του στους τρεις αγώνες που έχει κοουτσάρει τον Ολυμπιακό, έχει περιορίσει τον αριθμό των παικτών που χρησιμοποιεί. Στα τρία ματς εναντίον του Ατρόμητου, της Καραμπάγκ και του ΟΦΗ χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 24 παίκτες, τη στιγμή που, γενικά, από το ξεκίνημα της σεζόν έχουν αγωνιστεί 39 ποδοσφαιριστές σε 16 παιχνίδια.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη διότι ήταν (Μπα) ή είναι τραυματίες (Ρέτσος, Βατσλίκ), αλλά και ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών για τους ελεύθερους και είναι ανέτοιμοι όπως ο Κασάμι και ο Πασχαλάκης.

Επτά παίκτες έχουν κάνει το “3 στα 3” επί Μίτσελ

Ωστόσο, είναι εμφανές για την ώρα, πως ο Μίτσελ πορεύεται με ένα συγκριμένο γκρουπ παικτών. Και στα τρία παιχνίδια έχουν αγωνιστεί επτά παίκτες (Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ίν Μπομ Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες), οι οποίοι θα ήταν περισσότεροι στον αριθμό, αν ορισμένοι είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του ομίλου του Europa League.

Σε δύο αγώνες έχουν χρησιμοποιηθεί δέκα παίκτες οι Σισέ, Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο (θα είχε παίξει και στο τρίτο αν δεν ταλαιπωρούταν με ίωση το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ματς με τον ΟΦΗ), Άβιλα, Βρουσάι, Αγκιμπού Καμαρά, Μπιέλ, Μαρσέλο, Μπακαμπού και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Και σε μόλις ένα παιχνίδι αγωνίστηκαν επτά ποδοσφαιριστές, οι Μπουχαλάκης, Κούντε, Σαμασέκου, Ντόι, Χάμες, Ουί Τζο Χουάνγκ και Ελ Αραμπί. Όμως, ο τελευταίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Ατρόμητο, γι’αυτό και έμεινε εκτός από τους αγώνες με την Καραμπάγκ και τον ΟΦΗ.

Από τους παραπάνω 24 ποδοσφαιριστές, ο Σαμασέκου έπαιξε μόλις ένα λεπτό (πέρασε ως αλλαγή στο 90′ του αγώνα με τον Ατρόμητο στη θέση του Ίν Μπομ Χουάνγκ). Προς το παρόν, λοιπόν, δεν έχουν αγωνιστεί ούτε λεπτό (πλην των τραυματιών Μπα, Ρέτσου, Βατσλίκ, αλλά και των Ανδρούτσου, Κούτρη, Λαλά που είναι στη δεύτερη ομάδα), ο Φορτούνης, ο Μπόουλερ, ο Ντε λα Φουέντε, ο Λάιντνερ, ο Κασάμι, ο Ντιμπί Κεϊτά, ο Πασχαλάκης, ο Κρίστινσον και ο Παπαδούδης.

Πηγή:sport24.gr