Μεταφέρονται στις φυλακές Μίχος – Σοφιανίδης – Οι νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης

Αθήνα.- Σε χωριστές φυλακές μεταφέρονται εκτός απροόπτου δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια. Ο Ηλίας Μίχος θα κρατηθεί στις φυλακές Γρεβενών και ο Ιωάννης Σοφιανίδης στις φυλακές Τριπόλεως. Αρχικά και οι δύο θα μπουν σε καραντίνα και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στα κελιά τους.

Στις απολογίες τους  ισχυρίστηκαν ότι δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλο. Κρατήθηκαν σε χωριστά  κρατητήρια στην ΓΑΔΑ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον Μίχο δεν τον επισκέφθηκε κανείς.

Τα στοιχεία όμως δείχνουν ότι δεν θα είναι οι μοναδικοί κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 12χρονης. Ήδη έχει συλληφθεί η μητέρα της που κατηγορείται για μαστροπεία ενώ ταυτοποιούνται ο ένας μετά τον άλλο και οι πελάτες  που βίαζαν το παιδί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost, άνδρες ηλικίας περίπου  40 ετών έχουν προσεγγίσει δικηγόρους γνωρίζοντας ότι είναι από τα πρόσωπα που αναζητούν οι αρχές.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι οικογενειάρχες, πατεράδες και σύζυγοι και κάποιοι έχουν ακόμα και παιδιά στην ηλικία του κοριτσιού με το οποίο βρίσκονταν.

Όλες οι συναντήσεις τους με την ανήλικη ήταν στα αυτοκίνητά τους. Οι τιμές κυμαίνονταν από 50 ευρώ και άνω. Αυτό που τους προδίδει σε αυτή τη φάση είναι το κινητό τους τηλέφωνο γιατί με τον χειριστή του ιστότοπου – κατά το κατηγορητήριο ήταν ο Ηλίας Μίχος – επικοινωνούσαν μέσω viber. Το κορίτσι από την άλλη έχει αναγνωρίσει σε φωτογραφίες που της έχουν δείξει οι παιδοψυχολόγοι ορισμένους από αυτούς. Κυρίως αυτούς με τους οποίους έχει βρεθεί πάνω από 1 φορά.

Από το κατηγορητήριο προκύπτει ότι μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες που ο Μίχος εξέδιδε το παιδί μέσω της πλατφόρμας υπήρχαν πελάτες που ζητούσαν να την ξανασυναντήσουν. Την βίαζαν δηλαδή ξανά και ξανά.

Τα 4 εμβάσματα στη μητέρα

Τέσσερα εμβάσματα οδήγησαν στη σύλληψη της μητέρας: Είναι  σε μικρά ποσά – 2 των 25 ευρώ, ένα των 20 ευρώ και ένα των 40 ευρώ.Τα εμβάσματα φάνηκαν όταν ανοίχθηκε το κινητό του κοριτσιού και όχι από την άρση του τραπεζικού απορρήτου. Ήταν σε printscreen η τραπεζική μεταφορά προς τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας.

Τα εμβάσματα φαίνονται να κατατίθεται κυρίως από 2 άτομα. Το  ένα άτομο κάνει κατάθεση μάλιστα 2 φορές. Το τέταρτο έμβασμα έτσι όπως είναι στο κινητό της μικρούλας δεν δίνει στοιχεία καταθέτη.

Η μεταφορά των χρημάτων γίνεται τον Ιούλιο, δηλαδή το επίμαχο διάστημα όπου ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται ότι εξέδιδε μέσω της εφαρμογής  το κορίτσι .

Τι ισχυρίζεται η μητέρα για αυτά τα εμβάσματα; Τα αγνοώ, επιμένει ….

Τώρα θα γίνει εξακρίβωση αν αυτά τα άτομα   έχουν σχέση με τους υποψηφίους πελάτες

Σε αυτά τα εμβάσματα δεν φαίνεται ως καταθέτης ο Ηλίας Μίχος – Είναι άλλα πρόσωπα. Η  άρση του τραπεζικού απορρήτου που είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και θα δείξει ποιος έστειλε  πότε  και πόσα χρήματα στο λογαριασμό της μητέρας. Θα δώσει δηλαδή όλη την εικόνα των χρημάτων όπως και στον λογαριασμό του Ηλία Μίχου.

Τρίτη σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης – Ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς η αστυνομία προχώρησε και σε τρίτη σύλληψη.

Το «γαϊτανάκι» των συλλήψεων σχετικά με την υπόθεση βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια άρχισε να ξετυλίγεται ορμητικά, με άλλη μία σύλληψη να ταράζει το πρωινό του Σαββάτου.

Πρόκειται για 33χρονο, ο οποίος φέρεται να βίασε το κοριτσάκι δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων.

Ο άνδρας ομολόγησε ότι γνώρισε το παιδί από την εφαρμογή γνωριμιών στο διαδίκτυο και πλήρωσε για να το βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο άτομα, τα οποία παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην αστυνομία και είπαν πως μιλούσαν με τη 12χρονη μέσω της εφαρμογής και δεν είχαν προχωρήσει στις αρρωστημένες πράξεις που είχαν στο μυαλό τους.

Συγκεκριμένα κατέθεσαν ότι το καλοκαίρι συνομιλούσαν με ένα κορίτσι, που απ’ ό,τι καταλαβαίνουν ίσως είναι η 12χρονη. Η αστυνομία κατέσχεσε τα κινητά τους, εξετάστηκαν ενόρκως κι αποχώρησαν.