Νέος πρόεδρος στον Σύλλογο Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων

Νέα Υόρκη.- Αισιόδοξος για την πορεία και το μέλλον του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων δήλωσε ο νεοκλεγείς πρόεδρός του Γιώργος Κίτσιος, διαβεβαιώνοντας τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης που τον επέλεξαν ομόφωνα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης να διαδεχθεί τον νυν πρόεδρο Γιώργο Αλεξίου, η θητεία του οποίου λήγει το Δεκέμβριο, ότι θα κάνει «ό,τι είναι δυνατό για να συνεχίσει την ωραία ιστορία και παράδοση» του Συλλόγου.

Από τις εκλογές της περασμένης Τετάρτης αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων με μοναδικές αλλαγές από το υπάρχον Δ.Σ. στις θέσεις του προέδρου, στην οποία εκλέχθηκε ο κ. Γιώργος Κίτσιος και των δύο γραμματέων, τις οποίες καταλαμβάνουν οι Αντζυ Κυριάκος (Corresponding Secretary) και Ειρήνη Σταθάτου (Recording Secretary). Επανεκλέχθηκαν ομόφωνα στις θέσεις του Αʼ Αντιπρόεδρου ο Τζον Μίλας, του Βʼ Αντιπροέδρου ο Πίτερ Σταθάτος, του Ταμία ο Μάικ Αράπης, του βοηθού Ταμία ο Πίτερ Πλιάκας και του Συμβούλου ο Γιώργος Ντέλης, καθώς και το 36μελές Συμβούλιο Επιτρόπων.

Πριν προχωρήσουν στην εκλογική διαδικασία τα μέλη του Συλλόγου ενημερώθηκαν από τον κ. Αλεξίου για την πορεία προετοιμασίας της ετήσιας γιορτής για την Ημέρα των Ευχαριστιών, με το δωρεάν γεύμα που προσφέρει ο Σύλλογος σε εκατοντάδες άπορους συνανθρώπους.

 

Φωτογραφία:ekirikas.com