Ο Τσιτσιπάς στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Τσιτσιπάς στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβηκε δύο «σκαλοπάτια» και βρίσκεται πλέον, στο Νο 3 του κόσμου με 5.035 βαθμούς, επιστρέφοντας στην καλύτερη κατάταξη της καριέρας του έως τώρα. Επικεφαλής, παραμένει ο Ισπανός, Κάρλος Αλκαράθ, ενώ δεύτερος είναι ο συμπατριώτης του, Ράφα Ναδάλ.

Νέο σπίτι για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Μονακό

Ο Έλληνας τενίστας αποφάσισε να μετακομίσει σε νέο σπίτι στο κοσμοπολίτικο Μονακό και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους φίλους του στα social media.

Έτσι “ανέβασε” φωτογραφία από το μπαλκόνι και έγραψε: « Ένα νέο σπίτι είναι το μέρος για να δημιουργήσεις αναμνήσεις και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς όπως και άλλοι κορυφαίοι τενίστες δηλώνει ως έδρα το Μόντε Κάρλο κυρίως για φορολογικούς λόγους.

Τον Έλληνα τενίστα συνεχάρη για την αλλαγή ο Πατρίκ Μουράτογλου αλλά και η πρώην τενίστρια Καρολίν Βοζνιάκι η οποία τον καλοσώρισε στην γειτονιά.

Η Σάκκαρη έπεσε στο Νο 6 του κόσμου

Η Μαρία Σάκκαρη υποχώρησε αυτή την εβδομάδα μια θέση, στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η WTA. Στην πρώτη θέση και με τεράστια διαφορά από τις συναθλήτριες της, παραμένει η Πολωνή πρωταθλήτρια, Ιγκα Σβιάτεκ, ενώ η Καρολίν Γκαρσιά, που κατέκτησε το WTA Finals, ανέβηκε στην τέταρτη θέση του κόσμου.