Αργεντινή εναντίον Γαλλίας και Μέσι εναντίον Μπαπέ

Ο Σημερινός τελικός Παγκοσμίου Κυπέλου έφερε αντιμέτωπες τις δύο καλύτερες ομολογουμένως ομάδες του Τουρνουά, την Αργεντινή και την Γαλλία. Δύο ομάδες που διαθέτους τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της εποχής: Λιονέλ Μέσι εναντίον Κιλιάν Μπαπέ.

Επιλέξαμε από το τρέχον αθλητικό ρεπορτάζ δύο χαρακτηριστικές “ατάκες”:

Gazzetta.gr: Το Μουντιάλ 2022 δεν θα μπορούσε να χαρίσει τελικά καλύτερο σενάριο για τον τελικό. Αργεντινή εναντίον Γαλλίας, Μέσι εναντίον Μπαπέ, δύο συμπαίκτες τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν, στοιχείο που η αλήθεια είναι τείνει να… ξεχαστεί στη φετινή διοργάνωση. Πολύ περισσότερο, οι δύο κορυφαίοι παίκτες, τα δύο απόλυτα «υπερόπλα» αυτού του τουρνουά, για τους οποίους θα πλήρωνες να δεις αγώνα τους. Ο Λέο, στην πιο ηγετική και άγρια έκδοσή του, πραγματοποιεί μακράν του δεύτερου το καλύτερο Μουντιάλ από τα πέντε της καριέρας του. Ο Κιλιάν αποτελεί απλά… cheat. Μαζί στέκονται στην κορυφή των σκόρερ. Και ο νικητής της Κυριακής, τα παίρνει όλα;

Sport24.gr: Ούτε παράδοση λοιπόν, αν γίνει, ούτε παραλαβή, εφόσον συμβεί. Απλώς, συνέχεια. Μεγαλείου. Στην καταλληλότερη σκηνή, σε μια σπανιότατη συγκυρία και ακόμη σπανιότερη συνύπαρξη, στο πιο ταιριαστό παλκοσένικο. Στον τελικό ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η συνέχεια επί της …μικρής οθόνης!