Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους για τις εκλογές: Στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις

Σαφής υπαινιγμός του πρωθυπουργού ότι τις μέρες των γιορτών στις διακοπές θα αποφασίσει πότε θα γίνουν οι εκλογές.

Την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών επισκέφθηκε, λίγα λεπτά μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και τους ευχήθηκε καλές γιορτές και άφησε υπαινιγμό ότι τις μέρες των γιορτών στις διακοπές θα αποφασίσει πότε θα γίνουν οι εκλογές.

«Χρονιά πολλά. Να ξεκουραστείτε γιατί το επόμενο διάστημα μας περιμένει πολύ κοινοβουλευτική δουλειά», είπε ο πρωθυπουργός.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρωθυπουργό πού σχεδιάζει να κάνει γιορτές. «Θα πάω στην Ήπειρο», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης. «Θα πάτε στην Πρέβεζα;», τον ρώτησε δημοσιογράφος. «Στο βουνό παίρνονται οι αποφάσεις. Θα πάω στο Μέτσοβο. Έχουμε αποφάσεις να πάρουμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο υπαινιγμός του πρωθυπουργού ήταν ξεκάθαρος ότι τις μέρες των γιορτών στις διακοπές θα αποφασίσει πότε θα στηθούν οι κάλπες. Ωστόσο κάποιες κυβερνητικές πηγές επιμένουν να αποκλείουν τους πρώτους μήνες του 2023. Ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτός που θα αποφασίσει και παρά το γεγονός ότι μπαίνουμε σε εκλογικό χρόνο σίγουρα θα ήθελε να κρατήσει το στοιχείου του αιφνιδιασμού.

Πηγή: newpost.gr