Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Στην ισοπαλία περιορίστηκαν ο Αστέρας και ο ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Ριέρα άνοιξε το σκορ στο 2′ με εκπληκτικό γκολ και ο Εραμούσπε απάντησε από την άσπρη βούλα στο 37′.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το παιχνίδι στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης έληξε 1-1, ενώ όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος.

Ο Ριέρα άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Ροντρίγκο Εραμούσπε έφτασε στην ισοφάριση στο 37′ από την άσπρη βούλα. Κάπως έτσι, οι Αρκάδες είναι στην 8η θέση με 24 πόντους, ενώ οι Ηπειρώτες είναι 11οι με 22.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Αστέρα. Στο 2ο λεπτό οι Αρκάδες πήραν προβάδισμα. Ο Ριέρα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι του Τσιντώτα, ο οποίος εκτινάχθηκε, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την κατοχή της μπάλας. Δεν είχε κάποια μεγάλη ευκαιρία μπροστά από την εστία του Παπαδόπουλου, ωστόσο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αυτή απέδωσε καρπούς. Στο 36ο λεπτό οι Ηπειρώτες κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Καρμόνα στον Τζίμα. Ο Εραμούσπε ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ήταν εκείνος που είχε την κατοχή και προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 70′ το σουτ του Ρεγκίς πέρασε άουτ, ενώ στο 77′ ο σκόρερ ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να γυρίσει σωστά από καλή θέση. Στο 81ο λεπτό οι Αρκάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Σίτο να αστοχεί μέσα από την περιοχή.

Οι δύο ομάδες θέλησαν να τρέξουν στα επόμενα λεπτά, με τον Αστέρα να χάνει σπουδαία ευκαιρία. Ο Ζουγκλής έφυγε απέναντι από τον Τσιντώτα, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Τασουλής, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κρεσπί, Σίτο, Μπαράλες

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Τζίμας, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Μπάλαν, Μορέιρα