Πανηγυρική πανομογενειακή συγκέντρωση για την παρέλαση της Νέας Υόρκης

Το άγημε των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Νέα Υόρκη.- Η Επιτροπή Παρελάσεως της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης καλεί τους ομογενείς να συμμετάσχουν στην πανομογειακή συγκέντρωση για την παρέλαση και για τις άλλες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του Μήνα Ελληνικής Κληρονομιάς που θα ξεκινήσει ανήμερα της 25ης Μαρτίου με την τελετή έπαρσης της σημαίας στο Μπόουλινγκ Γκριν στο Μανχάταν και θα ολοκληρωθούν με την μεγαλειώδη παρέλαση της 30ής Απριλίου 2023 στη Νέα Υόρκη.

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα σήμερα, Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια και η Επιτροπή την χαρακτηρίζει πανηγυρική. Και αυτό αποδίδεται στο γεγονός ότι η Επιτροπή έχει σχεδόν προχωρήσει στον προγραμματισμό των εκδηλώσεων και φιλοδοξεί να πετύχει όλους τους στόχους συμπεριλαμβανομένων και των οικονομικών στόχων.

Την Επιτροπής Παρελάσεως ηγείται ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου και της ΠΣΕΚΑ Φίλιπ Κρίστοφερ με τους συμπροέδρους Νίκο Μπάρδη, Νομική Καστανά, Δήμο Σιώκη και Δημήτριο Γωνιά. Επίτιμος πρόεδρος της εν λόγω επιτροπής είναι ο αντιπρόεδρος του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου, Τζον Κατσιματίδης.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Επιτροπής Παρελάσεως: <<Στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου για την Ελληνική Επανάσταση, η Επιτροπή Παρέλασης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης σας προσκαλεί στην πανηγυρική Πανομογενειακή Συγκέντρωση για τον προγραμματισμό της φετινής Παρέλασης στην 5η Λεωφόρο (Κυριακή, 30 Απριλίου 2023).

Η συγκέντρωση θα γίνει την Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 στις 7:30 μ.μ. στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο (Stathakion Cultural Center, 22-51 29th St, Astoria, NY 11105).

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για την επιτυχία της Παρέλασής μας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!>>

Πηγή: anamniseis.net