Άρης: Ξεκαθαρίζει για Ρουπ και Ματέο Γκαρσία ενόψει Βόλου

Κρίσιμη μέρα η σημερινή σε οτι αφορά τη συμμετοχή των δύο παικτών στην κυριακάτικη (23/4) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Τόλης Τερζής, ενώ η προσοχή όλων είναι στραμμένη στους Λούκας Ρουπ και Ματέο Γκαρσία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν να πάρουν μέρος σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Αν τα καταφέρουν τότε θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για το κρίσιμο εκτός έδρας κυριακάτικο (23/4) παιχνίδι με τον Βόλο.

Στην αντίθεση, περίπτωση, οι πιθανότητες συμμετοχής τους στην αποστολή μειώνονται αισθητά. Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται οτι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι πιο πιθανόν να προλάβει, κάτι, πάντως που θα ξεκαθαρίσει και στη σημερινή προπόνηση.

Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να κάνει και τις πρώτες του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ενώ αναμένεται και η επιστροφή του Ετέμπο, που πήρε ολιγοήμερη άδεια για να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις.

 

Πηγή: 24sport.gr/ to10.gr/