Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη – Κυνηγούσε με μαχαίρι 17χρονο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνελήφθη ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (video)

Χειροπέδες και στη γυναίκα που ήταν μαζί του στο διαμέρισμα – Νωρίτερα ο άντρας φέρεται να είχε απειλήσει με μαχαίρι έναν 15χρονο

Συνελήφθη πριν από λίγο ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα, στη συμβολή των οδών Σωκράτους με Στρατηγού Μακρυγιάννη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναφέρει το Thestival.

Με εντολή εισαγγελέα οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του αφού πρώτα άνοιξε την πόρτα κλειδαράς και πέρασαν χειροπέδες τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα που βρισκόταν μαζί του στο διαμέρισμα.

Η έφοδος των αστυνομικών της ομάδας ΟΠΚΕ έγινε παρουσία πταισματοδίκη.

Η επιχείρηση έγινε παρουσία διαπραγματευτή της Άμεσης Δράσης, ο οποίος κατάφερε με τεχνικές διαπραγμάτευσης να καλέσει στα μπαλκόνι του διαμερίσματος τα δύο άτομα και να βεβαιωθεί ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Ο δράστης φέρεται να απείλησε με μαχαίρι έξω στον δρόμο έναν 17χρονο.

Για περισσότερες από τρεις ώρες αρνούνταν κατηγορηματικά να παραδοθεί στις Αρχές.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης (28/6) εξαιτίας ενός άνδρα που απείλησε με μαχαίρι ένα 17χρονο, στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια «ταμπουρώθηκε» στο διαμέρισμα του με μια γυναίκα.

Σύμφωνα με το GRTimes, άντρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, κλειδώθηκε στο διαμέρισμά του με μια γυναίκα, η όποια παραμένει άγνωστο αν κρατείτε πάρα τη θέληση της ή όχι.

Έξω από το διαμέρισμα βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και γίνονται προσπάθειες ώστε ο άντρας να πειστεί και να βγει έξω.

Να σημειωθεί πως, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν συνεχίζει ο άνδρας να κρατάει κάποιο μαχαίρι.

Πώς ξεκίνησε το συμβάν

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Μακρυγιάννη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ένας  άνδρας – κρατώντας μαχαίρι – φέρεται πως άρχισε να κυνηγάει έναν 17χρονο στη μέση του δρόμου.

 

Ο 17χρονος φέρεται να τράπηκε σε φυγή καθώς τρόμαξε από την απειλή του μαχαιριού, ενώ στο σημείο είχαν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπίσουν τον άνδρα.