Μαντόνα: Μπήκε στην εντατική – Ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της

Να νοσηλευθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χρειάστηκε η Μαντόνα καθώς όπως ανέφερε το Page Six, το Σάββατο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί σε ΜΕΘ, στην οποία έμεινε για τουλάχιστον ένα 24ωρο και πλέον αναρρώνει. Στο πλευρό της 64χρονης «βασίλισσας της ποπ», σε όλη αυτή την περιπέτεια της υγείας της ήταν η κόρη της Λούρδη Λεόν.

Λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της Μαντόνα, έδωσε ο εδώ και χρόνια μάνατζέρ της, Γκάι Οσίρι με ανάρτησή του στο Instagram.

Σύμφωνα με τον Οσίρι η Μαντόνα εμφάνισε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στην εντατική, ωστόσο πλέον αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Ωστόσο λόγω της κατάστασης της υγείας της αναγκάζεται να αναβάλλει την περιοδεία της.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Οσίρι

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα εμφάνισε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στην εντατική. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση.

Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία. Θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης της περιοδείας και για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες

Πάντως σύμφωνα με την πηγή του Page Six η «βασίλισσα της ποπ» έχει βγει από την εντατική.

Η 64χρονη Μαντόνα στη συγκεκριμένη περιοδεία που θα ξεκινούσε στις 15 Ιουλίου από το Βανκούβερ του Καναδά και η Μαντόνα θα γιόρταζε 40 χρόνια στη μουσική με μεγάλες συναυλίες σε στάδια και γήπεδα όλου του κόσμου, καθώς στις 14 Οκτωβρίου θα βρισκόταν στην Ευρώπη και θα επέστρεφε στις ΗΠΑ στις 13 Δεκεμβρίου και αναμενόταν να ολοκληρωθεί στις 30 Ιανουαρίου 2024.

Πηγή:in.gr