Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην κηδεία του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη αύριο ο Πρωθυπουργός

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου,  θα παραστεί την Παρασκευή 28/7 στην κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά.

Ο πρωθυπουργός θα παραστεί αύριο Πέμπτη 27/7 στην κηδεία του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα με το καναντέρ στην Κάρυστο. Η κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Αγιονερίου.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον 27χρονο Περικλή Στεφανίδη αύριο Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Αγιονερίου στο Κιλκίς.

Ο σμηναγός Χρήστος Μουλάς θα κηδευτεί την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου στο Γαβαλοχώρι, του Αποκόρωνα.

Ανείπωτος θρήνος στη γειτονιά του ανθυποσμηναγού Στεφανίδη – «Συγκλονισμένοι, αλλά υπερήφανοι οι γονείς»

Εν τω μεταξύ, τις δυσκολότερες στιγμές που θα μπορούσε να περάσει ένας γονιός ζουν αυτές τις ώρες στην οδό Μοναστηρίου της Θεσσαλονίκης οι συγγενείς του αδικοχαμένου ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη.

Ο πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, που σκοτώθηκε την ώρα του καθήκοντος ενώ επιχειρούσε μαζί με τον κυβερνήτη Χρήστο Μουλά στο Καναντέρ που συνετρίβη στην πυρκαγιά στην Κάρυστο Εύβοιας, έμενε στο διαμέρισμα της περιοχής του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού μαζί με τους γονείς του. Παρότι μάλιστα υπηρετούσε σε άλλη περιοχή, ερχόταν κατά διαστήματα στη Θεσσαλονίκη.

Έξω από την πολυκατοικία βρίσκεται ένα ασθενοφόρο της Πολεμικής Αεροπορίας και στο διαμέρισμα της οικογένειας βρίσκονται ψυχολόγοι για να στηρίξουν τους γονείς και τον μικρότερο αδερφό του Περικλή, οι οποίοι, όπως είναι φυσικό, είναι σε κατάσταση σοκ.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου,  θα παραστεί την Παρασκευή 28/7 στην κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά.