Για το πρώτο βήμα κόντρα στην Τσουκαρίτσκι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» απέναντι στην Τσουκαρίσκι με στόχο το αποτέλεσμα που θα του δώσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει το πάνω για μια θέση στους ομίλους του Europa League υποδέχεται απόψε (22:00) την Τσουκαρίτσκι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός.

Έπειτα από το εμπόδιο της Γκενκ οι Ερυθρόλευκοι θα μπουν στη «μάχη» των πλέι οφ απέναντι στους Σέρβους θέλοντας ένα καλό σκορ που θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο απλά στη ρεβάνς σε μια ομάδα στην έδρα των αντιπάλων.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζει τα πλάνα του για την εν λόγω αναμέτρηση με την ενδεκάδα ουσιαστικά να έχει ένα και μόνο ερωτηματικό. Ποιος θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας καθώς ως γνωστόν ο Ροντινέι αποβλήθηκε στο Βέλγιο με κόκκινη κάρτα. Ο Μάριος Βρουσάι διεκδικεί τη θέση, για να βρεθεί στα αριστερά ο Κίνι, ενώ φυσικά υπάρχει και ο Ραμόν.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες δεν θα είναι… μόνοι τους αφού θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους, με τους φίλους του Ολυμπιακού να δίνουν δυναμικό παρών στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού σύμφωνα με τους Ερυθρόλευκους έχουν φύγει πάνω από 25.000 εισιτήρια για το παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ντονάτας Ρούμσας (Λιθουανία) με βοηθούς τους Αλεξάντρ Άντριους (Λιθουανία) και Ντόβιντας Σουτσιεντέλις (Λιθουανία), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ρομπέρτας Βαλικόνις (Λιθουανία). Στο VAR θα βρίσκονται ο Τιάγκο Μαρτίνς (Πορτογαλία) και ο AVAR, Αντρέ Νάρκισο (Πορτογαλία).