Ο πρόεδρος των Καστοριέων Νέας Υόρκης Δήμος Σιώκης στην «Φωνή της Ελλάδας»

Ο πρόεδρος Καστοριέων “Ομόνοια” Δήμος Σιώκης (πρώτος από αριστερά) ενώ παρελαύνει με τα στελέχη και μέλη. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

 

Αθήνα.- Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης «Ομόνοια», Δήμος Σιώκης, σήμερα, Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 και ώρα 12.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας είτε 5.00 π.μ. ώρα Νέας Υόρκης) θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκπομπής της Φωνής της Ελλάδας «Κουβέντες μακρινές» με την Νατάσα Βησσαρίωνος.

Πρόκειται για μια άκρως τιμητική παρουσία, η οποία θα παράσχει την δυνατότητα στον Δήμο Σιώκη να ξεδιπλώσει το πολυδιάστατο έργο, την πολυσχιδή προσφορά των Καστοριέων στην ομογένεια και στην γενέτειρα, καθώς επίσης το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό έργο του ιστορικού Συλλόγου.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί δέκα ημέρες μετά την τελετή απονομής υποτροφιών του Συλλόγου στους σημαιοφόρους των Λυκείων της Καστοριάς, την βράβευσή του από τον Μητροπολίτη, καθώς επίσης και από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς για την δωρεά ενός επαγγελματικού σκιφ το οποίο θα αναδείξει νέους πρωταθλητές της Καστοριάς και της γενέτειρας.

Ο εν λόγω Σύλλογος,  εφέτος γιορτάζει την 113η επέτειο της ιδρύσεώς του και βραβεύει τον πρόεδρο και επιστημονικό διευθυντή της “Regeneron”, Γιώργο Γιανκόπουλο. Η βράβευση θα λάβει χώρα κατά την διάρκεια του επισήμου δείπνου που θα παρατεθεί το βράδυ του Σαββάτου, 11η Νοεμβρίου 2023 στο Leonardo’s Palazzo στο Γκρέιτ Νέκ του Λονγκ Άϊλαντ.

Η ανακοίνωση της Φωνής της Ελλάδας με τίτλο

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης «Ομόνοια», Δήμος Σιώκης, στην εκπομπή «Κουβέντες μακρινές»

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, στις 12:00

Ο κ. Σιώκης θα μιλήσει για την ιστορία του Συλλόγου, από την ίδρυσή του το 1910 έως και σήμερα και θα αναφερθεί στις πολυπληθείς δράσεις που έχουν ως στόχο τη διατήρηση της ελληνικής ταυτότητας και τη στήριξη της ιδιαίτερης πατρίδας τους, της Καστοριάς.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος
Μετάδοση: Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, 12:00 ώρα Ελλάδας

ΤΡΟΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

  • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας, διαθέσιμη στο Google Play Store και στο App Store.
  • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas
  • Στην Ελλάδα, ψηφιακά μέσα από τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις στην ένδειξη «Voice of Greece».
  • Δορυφορικά μέσω Hellas Sat και Hotbird.

Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
-Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
-e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr
-Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ

 

Πηγή:anamniseis.net