Blue Horizon: Θρήνος στην κηδεία του Αντώνη – Δεν άντεξαν και κατέρρευσαν δύο αδέλφια του

Ανείπωτη η θλίψη στην κηδεία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη σήμερα στον Άγιο Νικόλαο. Δύο από τα αδέλφια του δεν άντεξαν και λιποθύμησαν, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο αδελφός του Αντώνη Καργιώτη, δεν άντεξε τη συναισθηματική φόρτιση και κατέρρευσε, ενώ βρισκόταν στον Ιερό Ναό. Λίγο αργότερα, κατέρρευσε και η αδελφή του.

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας του Αγίου Νικολάου αποχαιρέτησαν φίλοι και συγγενείς τον 36χρονο Αντώνη.

Συγκινημένος ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός τόνισε ότι: “Σήμερα κλείνει η ζωή ενός ανθρώπου που έζησε αθόρυβα αλλά έφυγε με πάταγο γιατί θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί καθώς αφενός έχασε την ζωή του δίχως λόγο και μέσα από αυτήν την διαδικασία δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε ξανά πόσο λογαριάζει ο ένας τον άλλον. Η διαμαρτυρία που έγινε στον Άγιο Νικόλαο έδειξε ότι ο κόσμος μπορεί να αντιμετωπίζει σθεναρά και σοβαρά όλα τα προβλήματα που υπάρχουν μπροστά μας”.

Κηδεία Αντώνης Κρήτη

Όπως αναφέρει το flashnews.gr το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου αποφάσισε να γίνει η κηδεία δημόσια δαπάνη. “Ευχαριστούμε που μοιράζεστε την θλίψη της τοπικής κοινωνίας. Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι, είναι παιδί που μεγάλωσε στα σκαλοπάτια της εκκλησίας. Συναντιόμασταν κάθε μέρα, μας χαιρετούσε κάθε μέρα. Γνώριζε όλο τον κόσμο και έκανε πράξεις που θα τις γνωρίσουμε στο μέλλον. Ο Αντώνης μας δεν είναι ήρωας αλλά γίνεται σύμβολο που ξεσηκώνει τις κοιμισμένες συνειδήσεις μας και αναμοχλεύει την αλληλεγγύη της κοινωνίας μας” δήλωσε ο Πατήρ Γεώργιος Τζάβλας, επικεφαλής του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας αποχαιρετώντας με συγκίνηση τον 36χρονο που έφυγε από την ζωή το βράδυ της Τρίτης.

Κηδεία Αντώνης Κρήτη

Στο τελευταίο αντίο προς τον Αντώνη Καρυώτη ήταν παρόντες και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης καθώς και ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Το κλίμα ήταν βαρύ μέσα στον Ιερό Ναό, ενώ η οικογένεια από τη στιγμή που έμαθε τον τραγικό χαμό του 36χρονου, είναι συντετριμμένη.

Ο αδελφός του Αντώνη Καργιώτη, δεν άντεξε τη συναισθηματική φόρτιση και κατέρρευσε, ενώ βρισκόταν στον Ιερό Ναό. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει.

skai.gr