Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το συντονιστικό κέντρο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Λάρισα

Φωτογραφία: Newsbomb.gr

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από το συντονιστικό κέντρο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Λάρισα, όπου βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να ανακοινώσει τα μέτρα για τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel.

Τα επεισόδια στη Λάρισα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το onlarissa, όταν κάποιοι επιχείρησαν να ξεφουσκώσουν τα λάστιχα λεωφορείου της αστυνομίας, που βρίσκεται έξω από το συντονιστικό κέντρο όπου πραγματοποιείται αυτή την ώρα σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να τους απομακρύνουν και οι συγκεντρωμένοι απάντησαν με σκληρά συνθήματα ενώ άναψαν φωτιές σε κάδους. Τότε η αστυνομία έκανε χρήση καπνογόνων και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.

Ακολούθησε ένταση, ενώ η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα, κάποιοι από τους διαδηλωτές θέλησαν να μπουν στο χώρο της Περιφέρειας, ενώ υπάρχουν αναφορές πως άλλοι προσπάθησαν να ξεφουσκώσουν τα λάστιχα από λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ.

Κάποιοι απάντησαν με πετροπόλεμο με αποτέλεσμα έξι αστυνομικοί να οδηγηθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Επίσης άναψαν φωτιές σε παρακείμενους κάδους απορριμμάτων. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές.

Πηγή:enikos.gr