Μέριλ Στριπ – Ντον Γκάμερ: Έκλεισαν 45 χρόνια γάμου – Πώς γνωρίστηκαν σε μια κακή στιγμή της

Το ζευγάρι διατηρεί σχέση από το 1978 κι έχουν μαζί τέσσρα παιδιά

45 χρόνια γάμου γιόρτασαν η Μέριλ Στριπ και ο σύζυγός της Ντον Γκάμερ. Η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι μαζί με τον γλύπτη σύζυγό της από το 1978. Oι δυο τους ωστόσο, έχουν κρατήσει σε μεγάλο βαθμό τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σχέση της Στριπ και του Γκάμερ ξεκίνησε κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο σκοτεινές περιόδους της πρώιμης ζωής της. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του αδελφού της ηθοποιού το 1978, όταν η Στριπ θρηνούσε τον θάνατο του επί δύο χρόνια φίλου της, του συναδέλφου της, Τζον Καζάλε.

Ενώ, ο Γκάμερ ταξίδευε στο εξωτερικό, η Στριπ υπενοικίασε το διαμέρισμά του, ενώ εκείνη γύριζε το «Kramer vs. Kramer». Όταν όμως ένα ατύχημα διέκοψε το ταξίδι του Γκάμερ, οι δυο τους συνδέθηκαν και κατέληξαν να ερωτευτούν. Έξι μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 1978, παντρεύτηκαν στον κήπο του σπιτιού των γονιών της.

Το ζευγάρι μοιράζεται τέσσερα παιδιά του Χένρι, της Μάμι, της Γκρέισι και της Λουίζα.

Frank Trapper via Getty Images

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sydney Morning Herald» το 2019, η Στριπ εξήγησε ότι η ίδια και ο καλλιτέχνης σύζυγός της αλληλοσυμπληρώνονται ως γονείς, αποκαλώντας τον «καλό μπάτσο» και τον εαυτό της «κακό μπάτσο».

«Η ομαδική εργασία είναι το παν. Ο σύζυγός μου Ντον ήταν … πολύ εμπλεκόμενος», είπε. «Ήταν λίγο πιο χαλαρός όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών. Εγώ ήμουν περισσότερο η μαμά-τίγρης».

Η ηθοποιός δεν μιλάει συχνά για την προσωπική της ζωή, αλλά ο Γκάμερ είναι στο πλευρό της σε αρκετές εξόδους και κόκκινα χαλιά όλα αυτά τα χρόνια.

Το 2002, η Στριπ μίλησε στη «Vogue» για το πώς κατάφερε να διατηρήσει την υγιή σχέση της με τον σύζυγό της όλες αυτές τις δεκαετίες. Το μυστικό τους είναι «η καλή θέληση και η προθυμία να συμβιβάζονται – και να το βουλώνουν πού και πού», σύμφωνα με τη βραβευμένη ηθοποιό.

«Δεν υπάρχει χάρτης για το πώς να μεγαλώσεις μια οικογένεια: Είναι πάντα μια τεράστια διαπραγμάτευση. Αλλά έχω μια ολιστική ανάγκη να εργάζομαι και να έχω τεράστιους δεσμούς αγάπης στη ζωή μου. Δεν μπορώ να φανταστώ να αποφεύγω το ένα για το άλλο», είχε δηλώσει η Στριπ.

(Με πληροφορίες από people)/fuffpost.gr