Πειραιάς: Η Εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε όλα τα μαγαζιά της περιοχής για ποτά «μπόμπες»

«Βόμβα» από την Εισαγγελία Πειραιά, που ξεκινάει έρευνα, για ποτά «μπόμπες» στα μπαρ και τα κλαμπ της περιοχής, μετά την ιατροδικαστική έκθεση, που έδειξε ότι, ο θάνατος του 18χρονου φοιτητή σε κλαμπ στον Πειραιά, ενδεχομένως να συνδέεται με κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iEidiseis, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Μαραγκάκη, βάζει στο εισαγγελικό μικροσκόπιο μαγαζιά της περιοχής του Πειραιά, για να διαπιστωθεί εάν πουλάνε νοθευμένο αλκοόλ.

Η αρχή έγινε από κλαμπ της Δραπετσώνας, έξω από το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή ο 18χρονος, ενώ θα επεκταθεί και σε άλλα μαγαζιά.

Σήμερα διενεργήθηκε αυτοψία στο συγκεκριμένο κατάστημα, παρουσία εισαγγελέα, καθώς δεν είχε γίνει επισταμένος έλεγχο, όπως θα έπρεπε, χθες.

Η προανάκριση, που διενεργείται για το θάνατο του 18χρονου, εποπτεύεται από την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ειρήνη Μαραγκάκη.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε νωρίτερα το iEidiseis, η νεκροψία – νεκροτομή έγινε σήμερα το πρωί και σύμφωνα με αυτήν, ο θάνατος προκλήθηκε από καρδιακή προσβολή, η οποία ίσως οφείλεται σε επιπλοκές από κατανάλωση οινοπνεύματος.

Από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του ιατροδικαστή δεν προκύπτει με σαφήνεια η αιτία θανάτου. Αυτό αναμένεται να συμβεί από την περαιτέρω έρευνα, καθώς η ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά θα ζητήσει να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις, ιστολογικές και τοξικολογικές, για συγκεκριμένες ουσίες.

Ο 18χρονος με καταγωγή από την Κω ήταν πρωτοετής φοιτητής και ζούσε στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σπούδαζε διοίκηση επιχειρήσεων.

iEidiseis.gr