ΠΑΣ Γιάννινα- ΟΦΗ 2-2

ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ πέτυχαν από δύο γκολ σε κάθε 45λεπτο και φεύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ροσέρο και Κόντε οι σκόρερ των Ηπειρωτών, ο Μπάκιτς πέτυχε δύο γκολ για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε γρήγορα δύο γκολ στο ματς με τον Ροσέρο και τον Κόντε, αλλά ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος με δύο γκολ του Μπάκιτς έφυγε με τον βαθμό από τους Ζωσιμάδες (2-2), κρατώντας την ομάδα του σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Ηπειρώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους ευκαιρία με τον Ροσέρο στο 9′, μετά από ασίστ του Ριένστρα. Ο Κολομβιανός από σκόρερ έγινε δημιουργός στο δεύτερο γκολ, καθώς με υπέροχη σέντρα από τα αριστερά βρήκε αφύλακτο τον Κόντε και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΟΦΗ πήρε την μπάλα στα πόδια του και παρότι δεν έκανε πολλές ευκαιρίες βρήκε τα δύο γκολ. Στην πρώτη του τελική στο δεύτερο 45λεπτο, στο 68′ ο Μπάκιτς με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Σούλη. Στο 83′ ο ίδιος κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Μπάλαν. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 2-2.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπιασε τον Βόλο στους 17 και έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία τους, ενώ ο ΟΦΗ είναι στους 24 και το +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο ΠΑΣ πήρε το προβάδισμα με δύο γκολ σε 11 λεπτά

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας διάθεση να απειλήσουν τις δύο εστίες. Πρώτος το έκανε ο ΟΦΗ με τον Μπακού που εκτέλεσε μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Τοράλ, αλλά η προσπάθειά του πέρασε άουτ.

Αντίθετα ο ΠΑΣ στην πρώτη του καλή φάση στο ματς κατάφερε να σκοράρει με τον Ροσέρο στο ένατο λεπτό. Δύο λεπτά μετά ο Τούτου που βρήκε τον κενό χώρο και δοκίμασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Μπάουμαν τον σταμάτησε.

Στο 20ο λεπτό βρήκε και το δεύτερο γκολ με τον Κόντε και πήρε προσωρινά ένα καλό προβάδισμα στο σκορ. Οι γηπεδούχοι έδωσαν την μπάλα στον ΟΦΗ που δυσκολευόταν να απειλήσει τα καρέ του Σούλη. Μοναδική εξαίρεση η φάση του 39ου λεπτού όταν ο Ισέκα με ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον κίπερ του ΠΑΣ να απομακρύνει σε κόρνερ.

Ο ΟΦΗ το έσωσε με τον Μπάκιτς

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, το δεύτερο είχε πολύ πιο κοντρολαρισμένο ρυθμό. Ο ΠΑΣ άφησε την κατοχή στον ΟΦΗ και συνέχισε να τον πιέζει, στην προσπάθειά του να του δημιουργήσει προβλήματα.

Η πρώτη τελική στο δεύτερο 45λεπτο ήταν στο 68ο λεπτό και κατέληξε στα δίχτυα από τον Μπάκιτς, βάζοντας τους Κρητικούς στη διεκδίκηση του αγώνα. Ο ΟΦΗ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και πιέζει τα καρέ του ΠΑΣ. Ο Φελίπε είχε την πρώτη του τελική στο 76′, η οποία πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μπάκιτς στο 79′.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 83′ και οι δύο ομάδες έφυγαν με τον βαθμό από τους Ζωσιμάδες.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Κιάκος, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Κιάκος, Τζίνο, Λιάσος, Ριένστρα, Ροσέρο, Τούτου, Κόντε.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγιέγος, Μπακού, Ριέρα, Τοράλ, Ισέκα.

sport24.gr