Αλεξανδρούπολη: Τραγικό δυστύχημα – Έσπασε το τζαμάκι του φωταγωγού και βρέθηκε στο κενό 15χρονος!

Τη ζωή του έχασε σήμερα ένας 14χρονος στην Αλεξανδρούπολη, όταν έπεσε στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του.

Ο έφηβος εκτελούσε εργασίες, μαζί με τον πατέρα του, στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας, όταν έχασε την ισορροπία του για άγνωστο λόγο και βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 14χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και κατέληξε.

Η πρωτεύουσα του νομού Έβρου είναι σοκαρισμένη και συγκλονισμένη από τον άδικο θάνατο ενός παιδιού

Όπως αναφέρει το evrosnews, έσπασε το γυάλινο κάλυμμα του φωταγωγού που βρισκόταν στην ταράτσα και υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο 15χρονος να βρεθεί στο κενό και πέφτοντας στο τσιμέντο να χάσει την ζωή του.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό και διάσωση του ανήλικου, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς ο 15χρονος είχε καταλήξει.

Το παιδί διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, χωρίς τις αισθήσεις του και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 15χρονου, εργαζόμενος σε κατάστημα κράτησης, ο οποίος είδε το παιδί του να πέφτει στο κενό και να κόβεται τόσο άδικα το νήμα της ζωής του, μπροστά στα έντρομα μάτια του, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, την ώρα που απλά εκτελούσαν εργασίες στην ταράτσα για την αποκατάσταση μίας κεραίας.

Πηγή:in.gr