Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή ενώ τραγουδούσε σε συναυλία στο Αννόβερο

Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος σκόταψε και έπεσε από τη σκηνή στη διάρκεια συναυλίας της, στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Η 71χρονη τραγουδούσε την επιτυχία της «Ich liebe das Leben» όταν ξαφνικά έπεσε από τη σκηνή, ύψους ενός μέτρου, στην περίφημη Kuppelsaal του Αννόβερου, το βράδυ της Παρασκευής, όπως γράφει η Bild. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, η Λέανδρος στάθηκε «τυχερή μέσα στην ατυχία της», επέστρεψε στη σκηνή και συνέχισε το σόου της.

Η ίδια στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς όπως λέει «θα μπορούσα να είχα πέσει με το κεφάλι ή να είχα σπάσει οτιδήποτε, αλλά δεν έχω ούτε μελανιά»

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, προς το τέλος της συναυλίας της. Το προσωπικό έσπευσε αμέσως να τη βοηθήσει ενώ το κοινό, το οποίο, δευτερόλεπτα πριν, τραγουδούσε μαζί της ξαφνικά «πάγωσε».

Η στιγμή της πτώσης

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου»

Η Bild συνομίλησε σήμερα το πρωί με την Βίκυ Λέανδρος, η οποία ανέφερε: «Σκόνταψα στη σκηνή. Έπεσα από τη σκηνή σε ελεύθερη πτώση. Ευτυχώς, έπεσα στο πλάι».

«Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους, γιατί θα μπορούσα να είχα πέσει με το κεφάλι ή να είχα σπάσει οτιδήποτε. Αλλά δεν έχω ούτε μία μελανιά, ούτε πονάω».

Η Βίκυ Λέανδρος πάντως, ως σωστή επαγγελματίας συνέχισε κανονικά την συναυλία της. Όπως δήλωσε στην Bild: « Επειδή ήμουν σε κατάσταση σοκ, σηκώθηκα ξανά αμέσως – και συνέχισα να τραγουδάω. Ακόμα και σήμερα, το πρωί μετά, είμαι ακόμα λίγο εκτός εαυτού».

Τέλος, πρόσθεσε: Αυτό μου συνέβη για πρώτη φορά σε ολόκληρη την καριέρα μου. Το να πέφτεις από τη σκηνή είναι ο εφιάλτης κάθε καλλιτέχνη!».

Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία της Βίκυς Λέανδρος

Σημειώνεται ότι η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια πραγματοποιεί αυτή την περίοδο την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της, κλείνοντας μια μεγάλη καριέρα άνω των 50 χρόνων.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα σας πάω σε ένα μουσικό ταξίδι πίσω στο χρόνο για να γιορτάσουμε τη ζωή και τη μουσική μαζί», είχε πει ανακοινώνοντας την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της «Ich liebe das Leben» (Λατρεύω τη ζωή!)».