Τσιτσιπάς και Χατσάνοφ για μια θέση στα ημιτελικά του Masters στο Μόντε Κάρλο.

O Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Καρέν Χατσάνοφ θα αγωνιστούν το μεσημέρι της Παρασκευής για μια θέση στα ημιτελικά του Masters στο Μόντε Κάρλο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νικώντας τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-0 σετ εξασφάλισε την παρουσία του στην προημιτελική φάση στο Masters του Μόντε Κάρλο.

Ο 25χρονος Έλληνας στον δρόμο για τα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Καρέν Χατσάνοφ, που με τη σειρά του νίκησε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 6-3, 7-5.

Το παιχνίδι τους ορίστηκε να γίνει στο κεντρικό γήπεδο, το Court Rainier III, θα αρχίσει στις 12:00, ώρα Ελλάδος, ανοίγοντας το πρόγραμμα της Παρασκευής (12/4).

Στο 7-1 ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει για 9η φορά στην καριέρα του με τον Καρέν Χατσάνοφ, μετρώντας επτά νίκες απέναντι στον 27χρονο από τη Μόσχα. Η τελευταία νίκη για τον 25χρονο Έλληνα ήταν πέρυσι στα προημιτελικά στο Masters του Παρισιού με 6-3, 6-4.

Είχε προηγηθεί η μοναδική νίκη για τον Χατσάνοφ στη φάση των «16» στο Masters του Μαϊάμι με 7-6, 6-4. Το πιο σημαντικό ραντεβού τους ήταν τον Ιανουάριο του 2023, με τον Τσιτσιπά να νικά τον Χατσάνοφ με 7-6(2), 6-4, 6-7(6), 6-3 και να περνά στον τελικό στο Australian Open.

 

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε