Οι δυσάρεστες αλήθειες των πτήσεων που αγνοούμε….

Κρυφά μυστικά για τις πτήσεις, που ίσως και να μη θέλουμε να γνωρίζουμε, φέρνει στο φως πρώην εργαζόμενη στην αεροπορική βιομηχανία. Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει ότι το φαγητό μπορεί να μην είναι και τόσο υγιεινό, ενώ ο διπλανός σας μπορεί και να έχει πεθάνει!

Όπως αναφέρει, το νερό με το οποίο παρασκευάζονται τα ροφήματα, όπως ο καφές και το τσάι, είναι αποθηκευμένο σε δεξαμενές που ουδείς γνωρίζει πότε έχουν καθαριστεί.

Σε ό, τι αφορά το φαγητό, οι επιβάτες πρέπει να προσέχουν η τροφή να είναι σφραγισμένη, ενώ υποστηρίζει ότι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές έχει πολλές φορές συλληφθεί για υγειονομικές παραβάσεις.

Οι επιβάτες πρέπει πριν από το φαγητό να καθαρίζουν τον δίσκο με δικά τους μαντηλάκια, διότι -όπως σημειώνει- δεν καθαρίζονται όσο συχνά θα περιμένατε, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν υπολείμματα από υγρά επιβατών!

Η πρώην εργαζόμενη σημειώνει, επίσης, ότι ο διπλανός σας μπορεί και να είναι νεκρός. Όπως εξηγεί, όταν κάποιος πεθαίνει «αθόρυβα», από μια καρδιακή πάθηση, αυτό γίνεται συνήθως αντιληπτό μετά την προσγείωση, αφού δεν θα σηκωθεί από τη θέση του.