ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ: Για τον θρηνούντα κ. Δημαρά…

melissa1-90x901Απίστευτο!  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Δημαράς,  λίγο έλειψε να μπήξει τα κλάματα, δίνοντας αρχικά την αίσθηση ότι ξεκινά αντάρτικο, για να καταλήξει ότι θα ψηφίσει τα μέτρα παρότι θρηνεί!!!
«Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της», υπογράμμισε εν μέσω έντονης συγκινησιακής φόρτισης και σχεδόν δακρυσμένος πρόσθεσε: «Θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα που δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη εναλλακτική για την πατρίδα μου».

 

melissa1-90x901Προφανώς στην Αριστερά δεν έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχει και ο δρόμος της έντιμης παραίτησης!

 

 

 

melissa1-90x901Αλλά το δικό μας πρόβλημα, κύριε Δημαρά, δεν είναι ότι η Αριστερά  “αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της”. Το δικό μας πρόβλημα είναι ότι με τα μέτρα που ψηφίζει η Αριστερά μας έχει κυριολεκτικά ισοπεδώσει! Μας έχει κάνει μπαταχτσήδες για να επιβιώσουμε. Μας έχει κάνει λιτοδίαιτους για να ταΐσουμε τα παιδιά μας.  Ανίκανους να πληρώσουμε τα χρέη μας. Μας έχει κάνει να ζούμε χωρίς να ζούμε! Αυτά είναι τα δικά μας προβλήματα. Κι αν αυτά έβλεπαν ο κ. Δημαράς και οι υπόλοιποι βουλευτές που τα ψηφίζουν, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΑΝ.

 

melissa1-90x901Και εάν, όπως λέει σήμερα “δεν έχω άλλη εναλλακτική για την πατρίδα μου”, αυτό όφειλε να το ξέρει τα χρόνια που κι αυτός όπως και όλοι του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Τσίπρα επικεφαλής, μας διαβεβαίωναν ότι “θα έβαζαν τις αγορές να χορεύουν πεντοζάλη”…Επί του παρόντος, βάζουν εμάς να χορεύουμε πάνω  στα αναμμένα κάρβουνα. Και δεν είμαστε καν  αναστενάρηδες!

 

melissa1-90x901Κι αν κάποιον πρέπει να λυπηθείς, κύριε Βουλευτά, λυπήσου το λαό.  Άσε την Αριστερά. Αυτή μια χαρά νέμεται τώρα την εξουσία!

 

 

melissa1-90x901Αλλά τότε, που τα ψήφιζαν “οι άλλοι” ήτανε “ξενόδουλοι” και ήτανε “προδότες” και εχθροί του λαού. Τώρα τούτοι δεν έχουν άλλη “εναλλακτική” για την πατρίδα!!!

 

 

melissa1-90x901Αλλά όπως λέει και ο Βάρναλης, “φτωχή ψυχή π΄όσο βυθάς/ τόσο η ντροπή στομώνει”!..

 

 

 

melissa1-90x901Κατά τα λοιπά, και επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, το ΤΑΙΠΕΔ είχε διάρκεια έξι ετών, ενώ το νέο σχήμα θα έχει διάρκεια 99 ετών, έχοντας στην κατοχή του ολόκληρη την περιουσία του ελληνικού δημοσίου.  Αυτό θα πει ΕΠΙΤΥΧΗΣ διαπραγμάτευση. Για τους δανειστές, βεβαίως…

 

melissa1-90x901Ο αρμόδιος Υπουργός Εργασίας, υπερασπιζόμενος την τροπολογία για την επιστροφή του ΕΚΑΣ από μερίδα συνταξιούχων στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής,  σημείωσε: «η διαφορά είναι ότι εμείς σε μια δέσμευση μνημονιακή που δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε εισάγουμε μορφές προστασίας πληρέστερες. Για να μειώσουμε τις συνέπειες προβλέπουμε τη μείωση της συμμετοχής κι αυτών που τους καταργείται το ΕΚΑΣ σε μειωμένη ασφαλιστική εισφορά για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη». Δεν παίζονται οι άνθρωποι… Παίρνουν 100, δίνουν 1 και θέλουνε και εύσημα!!!

melissa1-90x901Κάποτε ο Καραγκιόζης σκότωσε τη μητέρα και τον πατέρα του. Όταν τον πήγαν σιδηροδέσμιο στο Δικαστήριο να δικαστεί, ο Πρόεδρος του ζήτησε να απολογηθεί.

Ο Καραγκιόζης πήρε λυπημένη στάση, έριξε κάτω το κεφάλι και τα μάτια και με τρεμάμενη φωνή είπε στον Πρόεδρο που τον δίκαζε:

Κύριε Πρόεδρε, τι να σας πω, λυπηθείτε με που έμεινα ορφανός!!! 

Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι εντελώς τυχαία…