Ζευγάρι Ελλήνων ελαφρά τραυματίες από την τρομοκρατική επίθεση

Λονδίνο.- Δύο Έλληνες συγκαταλέγονται μεταξύ των τραυματιών του τρομοκρατικού χτυπήματος στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με όσα ανέφερε η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, μιλώντας στο βρετανικό Κοινοβούλιο.

Όπως είπε στην ομιλία της η κ. Μέι, μεταξύ των τραυματιών υπάρχουν 12 Βρετανοί, μικρά παιδιά από τη Γαλλία, δύο Ρουμάνοι, τέσσερις Νοτιοκορεάτες, ένας Γερμανός, ένας Πολωνός, ένας Κινέζος, δύο Έλληνες και ένας Αμερικανός.

Όπως διευκρινίστηκε από το υπουργείο Εξωτερικών, οι δύο Έλληνες τραυματίστηκαν ελαφρά, έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επέστρεψαν στα σπίτια τους, χωρίς να υπάρχει καμία ανησυχία για την κατάσταση της υγείας τους.

Εκπρόσωπος της Πρεσβείας

Εκπρόσωπος της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο επεσήμανε, μιλώντας στο enikos.gr, ότι οι δύο Έλληνες οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίθεσης στη βρετανική πρωτεύουσα, μετέβησαν στο νοσοκομείο μόνοι τους, με ελαφρά τραύματα.

“Γνωρίζουμε μόνο ότι πρόκειται για ζευγάρι, χωρίς να έχουμε προς το παρόν τα προσωπικά στοιχεία τους καθώς δεν καταγράφηκαν ανάμεσα στους τραυματίες. Πήγαν, χωρίς να τους μεταφέρει ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αρκετή ώρα μετά την επίθεση” σημείωσε χαρακτηριστικά στο enikos.gr.