Έρανος στις εκκλησίες του Καναδά

Έρανο σε  όλη την επικράτεια διενεργεί η Μητρόπολη Καναδά ανά τις εκκλησίες της, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τους Έλληνες.

Ήδη η Μητρόπολη Καναδά έστειλε την πρώτη δόση του εράνου ύψους 25.000 δολαρίων για να διατεθεί στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης και Περιστερίου.

Μετά από συνεννόηση του μητροπολίτη Καναδά με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, αποφασίσθηκε από το ποσό τω $25.000, να διατεθούν $12.000 για τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, $6.500 για τα συσσίτια της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και $6.500 για τα συσσίτια της Μητρόπολης Περιστερίου.

Ο έρανος συνεχίζεται ανά τους ελληνορθόδοξους ναούς του Καναδά και ο μητροπολίτης κ. Σωτήριος κάνει έκκληση προς όλα τα τμήματα των Φιλόπτωχων, τις Ελληνορθόδοξες Κοινότητες, όλους τους Ελληνικούς οργανισμούς, αλλά και τους ευλαβείς χριστιανούς, να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή.

Το ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί θα αποσταλεί εξ ολοκλήρου στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σχόλια Facebook

Website Comments

  1. Σοφία Λέκα
    Απάντηση

    Κύριε Μαλασπίνα χαιρόμαστε που θα σας έχουμε και πάλι κοντά μας και αυτή τη φορά με την δική σας ηλεκτρονική εφημερίδα. ¨Όσο για το άρθρο σας είναι πολύ καλό.Οι Έλληνες για ακόμα μια φορά δείχνουν την μεγαλοψυχία τους και οι ομογενείς μας δεν ξεχνούν την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ σε όποια χώρα και να βρίσκονται όσα χρόνια και να λοίπουν

Σχολιάστε