Σαμαράς: Μπορούμε και τώρα

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς

“Στους δύσκολους καιρούς που διατρέχει η Πατρίδα μας, οφείλουμε να προτάξουμε τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Να βάλουμε στη θέση του “εγώ” το “εμείς”. Και να υπηρετήσουμε, με τόλμη, το εθνικό συμφέρον”, τονίζει στο μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και προσθέτει: “Αυτό τον αγώνα είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε με όλες τις δυνάμεις μας. Ενωμένοι και αποφασιστικοί, με Πίστη στο Θεό και εμπιστοσύνη στις αστείρευτες δυνάμεις του Έθνους μας, οι Έλληνες θα αντιμετωπίσουμε ακόμη και τις πιο ανυπέρβλητες αντιξοότητες. Το αποδείξαμε πολλές φορές στην Ιστορία μας. Μπορούμε να το αποδείξουμε και τώρα”.

Σχόλια Facebook

Website Comments

  1. kommenos
    Απάντηση

    Πανικός επικρατεί στο στρατόπεδο του Αντώνη Σαμαρά. Ο καημένος ο Αντώνης έχει αναθέσει την κυριότερη ιστοσελίδα του http://www.antinews.gr στη σκληρή γραμμή των υποστηρικτών του, δηλαδή στον εμφανιζόμενο με το ψευδώνυμο Factorx και στον Φαήλο Κρανιδιώτη που μάλλον εμφανίζεται στη σελίδα με κάποιο άλλο ψευδώνυμο.

    Ο Factorx ακολουθεί μία πραγματικά ηλίθια τακτική:

    α) Σε κάθε δημοσίευμά του, φροντίζει να ακολουθεί από κάτω μια σωρεία επεφημούντων σχολιαστών που επικροτούν ο,τιδήποτε γράφει ο Factorx. Γράφονται όλα τα ευνοϊκά αυτά γι’ αυτόν σχόλια με τέτοια ταχύτητα, που εύλογα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι είναι προκατασκευασμένα και έτοιμα.

    β) Οποιοσδήποτε διαφωνεί έστω και κατ’ ελάχιστο με τα γραφόμενα του factorx βλέπει τα ποστς του να εξαφανίζονται, έστω και αν είναι ευνοϊκά για το κόμμα. Προέχει η παράθεση της εικόνας ενός συμπαγούς στρατού υπέρ του Factorx.

    γ) Με τις παραπάνω τεχνικές της διαγραφής όσων απομακρύνονται από τη σκληρή ξύλινη γλώσσα του Factorx, εξαφανίζονται όσες προτάσεις θα μπορούσαν να δώσουν μια ιδέα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εξουδετερώνει όλες τις τακτικές της ΝΔ και επικρατεί πιο εύκολα στις συνειδήσεις των νεότερων σε ηλικία ψηφοφόρων.

    δ) ΝΔ = Factorx. Κατά τον Factorx η ΝΔ δεν πρέπει να έχει μια τύχη διαφορετική από εκείνη του http://www.antinews.gr και του FactorX.

Σχολιάστε