Αποθεώθηκαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης από χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού

 

Περισσότεροι από 5.000 φίλοι του Ολυμπιακού επεφύλαξαν υποδοχή ηρώων στους παίκτες, προπονητές και συνοδοδούς  της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, αλλά και στους Αγγελόπουλους που επέστρψαν θριαμβευτές και πρωταθλητές Ευρώπης από την Κωνσταντινούπολη.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, το πούλμαν που παρέλαβε την αποστολή του Ολυμπιακού έκανε την εμφάνισή του και άρχισε να διασχίζει το πλήθος των παραληρούντων φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Πάνω στη σκεπή του πούλμαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, με ελληνικές και ευθρόλευκες σημαίες. Και από κάτω μιά λαοθάλασσα οπαδών του θρύλου να φωνάζει ρυθμικά «το πήραμε το πήραμε το ευρωπαϊκό».

Περισσότερο από μία ώρα χρειάστηκε το πούλμαν για να διασχίσει τον όγκο των φιλάθλων που άπλωνα τα χέρια να αγγίξουν, από μακριά, νοερά τους καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια σχηματίστηκε τεράστια αυτοκινητοπομπή ενώ εκατοντάδες μηχανές είχαν κυκλώσει το πούλμαν. Εν πομπή το πούλμαν με τους μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Πειραιώς και τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης, έφθασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου είχε οργανωθεί τρικούβερτο γλέντι.

Η φωτογραφία είναι από το NewsIt.gr

Για περισσότερες φωτογραφίες, http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=139639&catid=1

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε