Εκδικάστηκε την Τετάρτη (30/05) στην ΕΠΟ η έφεση του Παναθηναϊκού για την αδειοδότηση με τους «πράσινου» να αισιοδοξούν ότι θα πάρουν τελικά το «πράσινο φως».

Με πολυμελή αντιπροσωπεία παρουσιάστηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ΕΠΟ για την εκδίκαση της έφεσης. Το «τριφύλλι» εκπροσώπησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της «πράσινης» εταιρείας, Δημήτρης Γόντικας, και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Γιάννης Αλαφούζος. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τον φάκελό της για την αδειοδότηση με τα απαιτούμενα στοιχεία. Ο φάκελος περιείχε τις αποδείξεις πληρωμών των οφειλών έως το τέλος του 2011 και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρουσίασαν επίσης και ένα σχέδιο για τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, εμφανίστηκε αισιόδοξος, καθώς τόνισε: «Θεωρούμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλύψει όλα τα προαπαιτούμενα και τις παραμέτρους που υπήρχαν στο φάκελο αδειοδότησης. Υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες τόσο καιρό, αλλά τώρα τα καλύψαμε όλα. Περιμένουμε και θα δούμε».

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.