Δώνης: «Δεν έχω συναντήσει πιο απατεώνα παίκτη από τον Μπούντιμιρ»

Δεν έκρυψε ο Γιώργος Δώνης την οργή του για την απόφαση του Μάριο Μπούντιμιρ να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ παρόλο που είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Ετσι, κατά την αναχώρηση του «Δικεφάλου του Βορρά» το πρωί της Πέμπτης (5/07) για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του αναφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Κροάτη παίκτη και του μάνατζέρ, τόσο σκληρούς που προκάλεσε αίσθηση ακόμα και μεταξύ της «ασπρόμαυρης» αποστολής.

«Την υπόθεση του Μπούντιμιρ την χειριζόμουν εγώ για 2-3 εβδομάδες. Όσα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο δεν έχω συναντήσει πιο απατεώνα παίκτη από τον Μπούντιμιρ και πιο απατεώνα από τον ατζέντη του!», ήταν τα λόγια του Γιώργου Δώνη για την υπόθεση του Κροάτη άσου.

Στην συνέχεια προχώρησε ακόμα περισσότερο λέγοντας ότι έτσι κι αλλιώς τον παίκτη τον προόριζε για τον πάγκο και τελικά είναι τυχεροί στον ΠΑΟΚ που δεν ήρθε, αφού θέλει στην ομάδα ανθρώπους που θα τιμούν το λόγο τους.

«Δε θα ήταν πρώτη επιλογή για την επίθεσή μας. Αλλά ήθελα να έχουμε πιο δυνατό πάγκο θα έδινα στο Μπούντιμιρ την ευκαιρία να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα για πρώτη φορά στη ζωή του. Τελικά είμαστε τυχεροί που δεν ήρθε, διότι στην ομάδα θέλω να έχω ανθρώπους που θα τιμούν το λόγο τους και θα είναι ειλικρινείς… Και αυτός δεν ήταν…».

Ακολούθως αναφέρθηκε και στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων»: «Το σημαντικό είναι ότι γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια και όλοι στην ομάδα έχουν καλή διάθεση. Πάμε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και περιμένουμε τους παίκτες να προσαρμοστούν σε αυτά που ζητάμε. Θα είναι μία συνέχεια αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα, συνεχίζοντας τη δουλειά στην οργάνωση, στην τακτική αμυντικά και μεσοεπιθετικά. Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Εμείς προσπαθούμε να περάσουμε όλα όσα θέλουμε στους παίκτες. Πρέπει να μάθουν και αυτοί πως διαχειριζόμαστε τους χαρακτήρες και υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε τα οποία πιστεύω ότι θα γίνουν με σωστό τρόπο και όπως πρέπει, μέσα και σε επαφές με τους παίκτες».

Εξάλλου, για τα μεταγραφικά τόνισε: «Ποιος προπονητής δε θέλει περισσότερους παίκτες και ενίσχυση στο ρόστερ; Πιστεύω ότι θα έχουμε κοντά μας τον Κουμαλό από το Σάββατο. Η αλήθεια είναι έχουμε κάποια προβλήματα… Μας λείπουν οι διεθνείς, αλλά στις μεταγραφές είναι και η δύσκολη συγκυρία της εποχής… Δεν είναι εύκολο να έρθουν ξένοι παίκτες στην Ελλάδα όπως είναι τα πράγματα…».