Διακανονισμοί αλλά και προσφυγές στην ΑΕΚ

Από τη μια κατορθώνει να διευθετήσει τα χρέη της προχωρώντας σε διακανονισμούς με ποδοσφαιριστές της, από την άλλη… σκάνε οι προσφυγές στην ΑΕΚ.

Αυτό είναι το… τοπίο της σημερινής ημέρας για την «Ενωση» καθώς κατάφερε μεν να έρθει σε συμφωνία με τους Γεωργέα, Καφέ, Μάκο, Καράμπελα, Κωνσταντόπουλο, Λαγό και Σιαλμά, από την άλλη όμως κατέθεσαν προσφυγές ο Ελ Χατζί Ντιούφ και ο Ανέστης Αργυρίου.

Ο Σενεγαλέζος μέσος έστειλε κατασχετήριο στην ΑΕΚ από την οποία δέσμευσε τις 150.000 ευρώ από το ποσό που θα λάβει από τη Λιλ για τη μεταγραφή του Κλωναρίδη.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι σοβαρή και στη διοίκηση της ομάδας, θα αποπληρώσουν το ποσό από τα χρήματα που θα φτάσουν στα ταμεία της ομάδας από την πώληση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, έτσι ώστε να γλιτώσει τα… χειρότερα.

Εξάλλου και ο Ανέστης Αργυρίου γίνεται ο δεύτερος παίκτης της ΑΕΚ που καταθέτει προσφυγή. Ο νεαρός αμυντικός ακολούθησε τη δικαστική οδό και ζητάει να του επιδικαστεί το ποσό των 500.000 ευρώ, ωστόσο στις επαφές που ακολούθησαν διαπιστώθηκε διάθεση από τις δύο πλευρές να οδηγηθούν σε συμβιβαστική λύση.