Γυμνές φωτογραφίες της Δούκισσας του Cambridge!

Νέος σάλος έχει δημιουργηθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ από το σημερινό τεύχος που κυκλοφορεί το γαλλικό περιοδικό Closer και στο οποίο δημοσιεύονται γυμνές φωτογραφίες της Δούκισσας του Cambridge

Συγκεκριμένα, το γαλλικό περιοδικό δημοσιεύει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον από το πρόσφατο ταξίδι της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στη Γαλλία.
To εξώφυλλο του περιοδικού έχει ήδη αναρτηθεί στο site του Closer, έχοντας εφέ στις επίμαχες φωτογραφίες.
Ο τίτλος μάλιστα, που δίνει το περιοδικό είναι: «Ανακαλύψτε τις απίστευτες φωτογραφίες της μελλοντικής Βασίλισσας της Βρετανίας, όπως δεν την έχετε ξαναδεί».
Από την πλευρά του παλατιού, ανακοινώθηκε πως οι φωτογραφίες είναι «αυθεντικές», υπογραμμίζοντας ότι η δούκισσα και ο σύζυγός της Ουίλιαμ είναι «θυμωμένοι» και έχουν μείνει «κατάπληκτοι» από τη δημοσίευση των εν λόγω φωτογραφιών.
«Θεωρούμε ότι μια κόκκινη γραμμή ξεπεράστηκε», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος διευκρινίζοντας ότι τα Ανάκτορα «θα ζητήσουν τη συμβουλή γάλλων δικηγόρων για να εξετάσουν τις ενέργειες στις οποίες θα αποφασίσουν να προβούν». Αυτό το έπραξαν λίγο αργότερα, αφού εγκάλεσαν σήμερα στα γαλλικά δικαστήρια το περιοδικό για «προσβολή της ιδιωτικής τους ζωής».