Πουλά την περιουσία του ο Πιστόριους

poyla-tin-perioysia-toy-o-pistorioys
Πηγή κοντά στον Παραολυμπιονίκη ανέφερε ότι ο Όσκαρ Πιστόριους αναγκάζεται να πουλήσει την ακίνητη περιουσία του και το μερίδιό του σε άλογα αγώνων προκειμένου να έχει αρκετό ρευστό να πληρώσει τους καλύτερους δικηγόρους και τα δικαστικά έξοδα, ώστε να μείνει εκτός φυλακής για τον φόνο της αγαπημένης του Ρίβα Στέενκαμπ.
Ήδη το ποσό της εγγύησης ήταν αρκετά υψηλό και ο Παραολυμπιονίκης πούλησε το μερίδιό του σ’ ένα από τα άλογά του, τον Tiger Canyon, ενώ ετοιμάζεται να πουλήσει και μέρος της ακίνητης περιουσίας του.

Ο Mike Azzi, τον οποίο ο Πιστόριους αποκαλεί «Θείε Μάικ» τόνισε στην εφημερίδα «Sunday People»: «Μιλήσαμε για ένα ή δύο από τα άλογα. Μου ζήτησε να βρω άτομα να πουλήσω εκ μέρους του καθώς πλέον δεν έχει κανένα εισόδημα. Ξεπουλάει όλη την περιουσία του και τα ακίνητά του καθώς πρέπει να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα».

Σε ένα ντοκιμαντέρ που θα προβάλει το BBC, με τίτλο «Όσκαρ Πιστόριους: Τι συνέβη πραγματικά» διατυπώνονται διάφοροι ισχυρισμοί. Σύμφωνα με μία αποκάλυψη, τη στιγμή της σύλληψής του ένας αστυνομικός φέρεται να του είπε «θα μπορούσες να πας φυλακή για πολύ καιρό Όσκαρ» κι εκείνος λέγεται ότι απάντησε «θα επιβιώσω. Πάντα νικάω».

Σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης, ο αθλητής πλήρωσε 83.500 ευρώ και του απαγορεύτηκε να επιστρέψει σπίτι του, τον τόπο του εγκλήματος.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL