Εισβολή της Χρυσής Αυγής στο Γενικό της Νίκαιας – Μπήκαν φορώντας κράνη και ρόπαλα και έβγαζαν φωτογραφίες!

– Το θέμα αποκαλύπτει το iatropedia.gr – Τι δηλώνει στο Newsit ο γιατρός του νοσοκομείου Νίκαιας Πάνος Παπανικολάου – Κλήθηκε η αστυνομία αλλά δεν έγινε ούτε μια προσαγωγή μέλους της Χρυσής Αυγής – ‘Εντονες διαμαρτυρίες από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, έγινε σήμερα ένα περίεργο περιστατικό, όπως αποκαλύπτει το iatropedia.gr.
‘Ηταν γύρω στις 11 το πρωί όταν από την κεντρική είσοδο του Γενικού Κρατικου Νοσοκομείου της Νίκαιας εισέβαλλαν αρκετά μέλη της Χρυσής Αυγής φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα.

Ασθενείς ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έμειναν άναυδοι μπροστά στο θέαμα. Την ίδια ώρα από την πίσω είσοδο του νοσοκομείου έμπαιναν και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Εκείνοι, άρχισαν να μπαίνουν στα δωμάτια των ασθενών και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες. Σε αυτές συμπεριελάμβαναν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και τους εαυτούς τους.
Σε όσους μάλιστα τους ρωτούσαν γιατί το έκαναν αυτό, έλεγαν ότι έκαναν έρανο για να μαζέψουν τρόφιμα…

Μιλώντας στο Newsit, ο γιατρός του νοσοκομείου Πάνος Παπανικολάου, είπε ότι σύμφωνα με όσα του διηγήθηκαν οι συνάδελφοί του, τόσο οι νοσηλευτές, όσο και οι γιατροί αλλά και ασθενείς αντέδρασαν έντονα και τους ζήτησαν να φύγουν.   Πιο αναλυτικά είπε:
“Εμφανίστηκε μια ολιγάριθμη ομάδα με κράνη και ρόπαλα στην είσοδο του νοσοκομείου και ταυτόχρονα μια άλλη ομάδα η οποια είχε εσβάλλει στο πίσω κτίριο, στην άλλη είσοδο του νοσοκομείου, εκεί που είναι οι παιδιατρικές, οι καρδιολογικές κλινικές και η γυναικολογική κλινική. Η πίσω ομάδα, έλεγε οτι μπηκε στο νοσοκομείο για να κάνει έρανο προκειμένου να αγοράσει τρόφιμα για τους άστεγους, κάτι τέτοια λέγανε και βγάζανε φωτογραφίες.
Εκεί αντέδρασαν οι προϊσταμένες και οι γιατροί του νοσοκομείου και ταυτόχρονα στην κεντρική είσοδο μαζεύτηκαν γιατροί και εργαζόμενοι και τους αποδοκίμασαν. Απαίτησαν οι εργαζόμενοι από τον γιατρό του νοσοκομείου να κληθεί η αστυνομία, οπως και έγινε. Την ώρα που αποχωρούσαν αυτοί εμφανίστηκε και η αστυνομία και απ΄οτι ξέρω δεν έγινε καμία προσαγωγη. Δεν είδαμε να τους ενοχλεί η αστυνομία καθόλου.
Αυτό συνέβη μεταξύ 11.00 και 12.00 το πρωί. Το θέμα είναι οτι αυτή η ενέργεια ήταν προσχηματική. Μάλλον φωτογραφίζονταν μεταξύ τους για να ποστάρουν μετά στο fb το μεγάλο κατόρθωμα οτι μπηκαν μέσα στο νοσοκομείο. Σε τέτοιο στυλάκι το έκαναν, ήταν μια επιδρομή σε στυλ στρατιωτικής άσκησης.
Το συμπέρασμα είναι οτι αντέδρασαν άμεσα οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου αλλά μας ανησυχεί ιδιαίτερα η εμφάνιση αυτή και τα χαρακτηριστικά που είχε. Αλλο να είσαι εξω από το νοσοκομείο και να μοιράζεις φυλλάδια και άλλο να εμφανίζονται άτομα με κράνη και ρόπαλα στην είσοδο του νοσοκομείου και να αγριοκοιτάνε ολο τον κόσμο”.

NewsIt.gr