Αθλητικά Παρασκήνια, 25 Ιουλίου 2013

  • Με πρότυπο την Ανδρών  pics Με πρότυπο την Ανδρών (pics)

    Μάκης Σταθάτος – Τον καθιερωμένο αγιασμό της χρονιάς έκανε την Τετάρτη (24/7) η Κ-17 του Ατρομήτου και το gazzetta.gr βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών.

  • Λίγες ελπίδες για ΚαρέληΛίγες ελπίδες για Καρέλη

    – Ο Νίκος Καρέλης ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό μόνο ως ελεύθερος, όμως, η Αμκαρ ζητάει χρήματα για να τον αποδεσμεύσει.

  • Ανακοίνωσε Αμπάρη ο ΠΑΣ ΓιάννιναΑνακοίνωσε Αμπάρη ο ΠΑΣ Γιάννινα

    Θοδωρής Βασίλης – Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και με τη βούλα ο Γιώργος Αμπάρης. Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο πορτιέρο ο οποίος μαζί με τον Βελλίδη θα αποτελέσουν το δίδυμο των τερματοφυλάκων για τη νέα σεζόν.

  • Φέρνει Μεϊτέ ο ΕργοτέληςΦέρνει Μεϊτέ ο Εργοτέλης

    Θοδωρής Βασίλης – Έτοιμος να πραγματοποιήσει μία σπουδαία μεταγραφή είναι ο Εργοτέλης. Οι νεοφώτιστοι είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Αμπντουλαγέ Μεϊτέ.

  • Οριστικά... φίμωτρο στους παράγοντες!Οριστικά… φίμωτρο στους παράγοντες!

    – Με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε το Δ.Σ. της ΕΠΟ την τροποποίηση για αφαίρεση βαθμών των ομάδων αν ένας παράγοντας καλείται τρεις φορές σε απολογία για δυσμενείς κρίσεις.

  • Η χαρά του παιδιού….Η χαρά του παιδιού….

    Τάσος Νικολογιάννης – Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο gazzetta για το φιλικό του Παναθηναϊκού, που οι τακτικές πήγαν… περίπατο, αλλά οι πιτσιρικάδες ήταν εξαιρετικοί επιθετικά.

  • Συμφωνία για ΛεωφόροΣυμφωνία για Λεωφόρο

    – Τη “χρυσή τομή” με τον Ερασιτέχνη για το γήπεδο της Λεωφόρου βρήκε η “πράσινη” ΠΑΕ, μετά την τρίτη και καθοριστική πρόταση του Γιάννη Αλαφουζου.

  • Αγγλία για «Μητρογκόλ»Αγγλία για «Μητρογκόλ»

    – Στην Αγγλία για να μιλήσει με ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται μάνατζερ από το γραφείο που εκπροσωπεί τον Κώστα Μήτρογλου.

  • Ατλέτικο... και με τη βούλα!  vids Ατλέτικο… και με τη βούλα! (vids)

    Γιώργος Φραδελάκης – Χιτσκοκικό φινάλε στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, με την Ατλέτικο Μινέιρο να σηκώνει την κούπα στα πέναλτι κόντρα στην Ολίμπια, μετά το 2-0 στην κανονική διάρκεια από γκολ του Λέο Σίλβα στο 87′!

  • «Δουλειά και χαμηλά το κεφάλι»«Δουλειά και χαμηλά το κεφάλι»

    Φώτης Καρακούσης – Ο σκόρερ των δύο (από τα τέσσερα) γκολ του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Ελαζίγκεσπορ Νίκος Γιαννιτσάνης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τόνισε πως αυτό που χρειάζεται είναι σκληρή δουλειά και κατεβασμένα κεφάλια.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://sport.gr.msn.com/