Αθλητικά Παρασκήνια, 18 Αυγούστου 2013

  • ΠΑΟΚ αρκετός για πρωταθλητισμό ΠΑΟΚ αρκετός για πρωταθλητισμό

    Βασίλης Σαμπράκος – Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για το αποτέλεσμα του πρώτου “μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό;” τεστ που έδωσε η ομάδα του Στέφενς, απέναντι στην Ξάνθη.

  • «Σημαντικό για την ψυχολογία μας»«Σημαντικό για την ψυχολογία μας»

    Απόστολος Παγώνης – Ο Ολλανδός τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε πως η νίκη στο ξεκίνημα είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία της ομάδας, επισημαίνοντας πως στο πρώτο ημίχρονο ο “δικέφαλος” δεν ήταν καλός.

  • «Πιο δύσκολα με την κόκκινη»«Πιο δύσκολα με την κόκκινη»

    Απόστολος Παγώνης – Με την εικόνα της ομάδας του τα είχε ο τεχνικός της Ξάνθης Νίκος Καραγεωργίου, τονίζοντας πως μετά την αποβολή τα πράγματα για τους ακρίτες έγιναν πιο δύσκολα.

  • Γκαζωμένος!  vids Γκαζωμένος! (vids)

    Απόστολος Παγώνης – Ο ΠΑΟΚ με πειστική εμφάνιση νίκησε την Ξάνθη 3-0(Βίτορ, Λούκας, Αθανασιάδης) και έδειξε πανέτοιμος για τα παιχνίδια με την Σάλκε!

  • Οι 20 για το γεμάτο Γεντί Κουλέ!Οι 20 για το γεμάτο Γεντί Κουλέ!

    Φώτης Καρακούσης – Πρεμιέρα με τον Πανιώνιο για τον ΟΦΗ, με το Γεντί Κουλέ να αναμένεται γεμάτο στο Κυριακάτικο ματς (19:15). Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία και ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την 20άδα.

  • Προς Μπεϊτάρ ο ΚοντρέραςΠρος Μπεϊτάρ ο Κοντρέρας

    Δημήτρης Τομαράς – O Πάμπλο Κοντρέρας είναι κοντά σε συμφωνία με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Ισραήλ. Ο διεθνής παίκτης απλά ζήτησε μια διορία για να απαντήσει.

  • Θα το θυμάμαι επειδή λείπει η ΑΕΚΘα το θυμάμαι επειδή λείπει η ΑΕΚ

    Γιάννης Σερέτης – Ο Γιάννης Σερέτης αναλύει γιατί το εφετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ενδιαφέρον από το περυσινό, παρά το “στίγμα” της απουσίας της ΑΕΚ…

  • Χωρίς 9 παίκτες ο ΠαναιτωλικόςΧωρίς 9 παίκτες ο Παναιτωλικός

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Παναιτωλικός έρχεται στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο χωρίς τους τιμωρημένους Καμαρά, Τζούνιορ, Σφακιανάκη, Μπακάκη, Κουτσοσπύρο, τους τραυματίες Πόι, Καλί και τους ανέτοιμους Στεφανάκο και Κουτρομάνο.

  • Δουλειά με την μπάλα στον ΟλυμπιακόΔουλειά με την μπάλα στον Ολυμπιακό

    Γιώργος Βροντάκης – Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την πρεμιέρα με τον Μίτσελ να δουλεύει με την μπάλα στα πόδια, την ανάπτυξη, αλλά και στην επιθετική και αμυντική λειτουργία.

  • «Μπονγκ τριετίας στον Ολυμπιακό»«Μπονγκ τριετίας στον Ολυμπιακό»

    – Η γαλλική εφημερίδα “L’ Equipe” γράφει πως ο Γκαετάν Μπονγκ θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού για τρία χρόνια με ένα εκατομμύριο ευρώ.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:http://sport.gr.msn.com/