ΤΕΛΙΚΑ: Άρης-Καλλονή 0-2 – Ξάνθη-Πανθρακικός 1-0

Η Καλλονή πήρε την πρώτη της νίκη στην Σούπερ Λίγκα επικρατώντας του Άρη με 2-0 ενώ η Ξάνθη ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της Θράκης.

ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

92′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ. Οι παίκτες του Άρη ήταν όλοι μπροστά και η Καλλονή βγήκε στην κόντρα. Ο Λεοζίνιο πάσαρε στον Γκαρσία ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να πλασάρει τον Διούδη.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλονή. Ο Λεοζίνιο έκανε τη σέντρα, ο Καζάκης μόνος του με τον Διούδη εξουδετερωμένο έπιασε την κεφαλιά ψαράκι αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

54′ Ευκαιρία για τον Άρη. Φάση διαρκείας με τον Μανιά να μην βρίσκει τη μπάλα ενώ ήταν απέναντι στον Σιδεράκη και στη συνέχεια ο Λεάντρο έδιωξε τη μπάλα στο γύρισμα του Τάτου.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΗΠΕΔΑ

45+3′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ. Εξαιρετική συνεργασία των παικτών της Ξάνθης, ο Μαρίν πάσαρε και ο Σολάρι σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας του στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

44′ Ευκαιρία για τον Άρη. Ο Τάτος από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ αλλά ο Σιδεράκης απέκρουσε.

39′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Μανιάς βγήκε απέναντι στον Σιδεράκη αλλά ο τερματοφύλακας της Καλλονής τον νίκησε.

36′ Ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Άστοχη κεφαλιά του Μακρυδημήτρη από καλή θέση.

32′ Ευκαιρία για την Καλλονή. Ο Μαρσέλο σούταρε, η μπάλα κόντραρε και ο Διούδης μπλόκαρε.

31′ Ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Μπέρτος σούταρε αλλά ο Κουτσόπουλος έδιωξε τη μπάλα.

21′ Ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Βάλλας έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο.

16′ Ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Ο Ιγκόρ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

11′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ. Ο Λεοζίνιο εκτέλεσε φάουλ, ο Διούδης έχασε τη φάση και ο Αναστασιάδης με κεφαλιά σημείωσε το πρώτο γκολ της ΑΕΛ στην Σούπερ Λίγκα. Ο Διούδης είδε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

5′ Ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Μαρίν έκανε τη σέντρα και ο Σολάρι έπιασε την κεφαλιά αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Σέντρα στα δύο γήπεδα

Οι συνθέσεις στο “Βικελίδης”:

Άρης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Πουλίδο (73′ Ηρακλής), Τάτος, Ουντότζι, Τσουμάνης (61′ Κοτσαρίδης), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Μανιάς, Έλσνερ (58′ Αγγελούδης)

Καλλονη (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Κλιμάκο, Ποντανί, Χωριανόπουλος, Άλβες (84′ Γκάσιτς), Φαρία, Λεοζίνιο, Γιονάν, Μανούσος (88′ Γαλας), Καζάκης (79′ Σιλγαρδάκης).

Οι συνθέσεις στα Πηγάδια:

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Τσέμα, Μπέρτος, Μουκουάνα, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντε Γκούζμαν, Μαρίν, Σολάρι (92′ Γκοχούρι), Μάνταλος (72′ Βασιλακάκης), Μαρσελίνιο (66′ Κάλβο).

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζανής, Κάσες, Εμπόου (46′ Ρομέου), Μπαϊκαρά (59′ Πόποβιτς), Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Ζος, Λαδάκης (78′ Ζεκίνια), Ντε Σόουζα.

NewsIt.gr

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε