Ερχεται και στην Ελλάδα το Huffington Post

Σε άρθρο της στην δημοφιλή ιστοσελίδα η Αριάνα Χάφινγκτον λέει μεταξύ άλλων ότι το 2005 δεν ονειρευόταν ότι το Huffington Post θα είχε πάνω από 90 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες το μήνα, πάνω από 50 χιλιάδες bloggers, πάνω από 300 εκατομμύρια σχόλια και διψήφιο αριθμό διεθνών εκδόσεων. Κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν, συνεχίζει η Χάφινγκτον, υπάρχει μια σειρά πραγμάτων που σήμερα γνωρίζω αλλά εύχομαι να τα γνώριζα και τότε.

Οτι τα WTF, LOL, CMS, FTW, ICYMI, meme, selfie, share, like, και RT θα ήταν ένα ουσιαστικό κομμάτι του λεξιλογίου μου καθημερινά στη δουλειά.Huffington

Οτι θα κατέληγα να παρακολουθώ περισσότερα video στο τηλέφωνό μου απ΄ότι στην TV.

Οτι εννέα χρόνια μετά το ξεκίνημα του Huffington Post οι Αμερικανοί θα επιστρέφουν ακόμη στην πατρίδα σε φέρετρα από το Αφγανιστάν και ότι θα πληρώνουμε ακόμη το τίμημα για τα ψέμματα που μας οδήγησαν στον πόλεμο του Ιράκ.

Οτι τα Facebook, Twitter, Vine, και Instagram θα αποτελούσαν αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μου.

Οτι θα έπρεπε να γνωρίζω πως να προφέρω το «ΗuffPost» στα Γαλλικά, τα Ιταλικά, τα Ισπανικά, τα Γερμανικά, τα Ιαπωνικά, τα Κορεάτικα, με βρετανική αλλά και καναδική προφορά ώστε να μπορώ να επικοινωνώ καλύτερα με τους τόσους πολλούς συντάκτες μας διεθνώς. Εχω ακόμη χρόνο πριν ξεκινήσουμε στην Ινδία, τη Μέση Ανατολή και την Ελλάδα, να μάθω να το προφέρω σωστά στα Ινδικά και τα Αραβικά ( ευτυχώς, είμαι πλήρως εξοικειωμένη με τα Ελληνικά).

Οτι η HuffPost θα ήταν ένα πρότζεκτ σε εξέλιξη. Οτι αυτό που ξεκίνησε από λίγους ανθρώπους στο σπίτι μου στο Λος Αντζελες θα εξελισσόταν σε μια διεθνή εταιρεία media με πάνω από 700 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: Thetoc.gr