Απίστευτη Κόστα Ρίκα! Νίκησε την Ιταλία, απέκλεισε την Αγγλία (VIDEO)

Η Κόστα Ρίκα του Τζόελ Κάμπελ έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις σε Μουντιάλ. Νίκησε με 1-0 την Ιταλία και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους “16”. Η Αγγλία αποχαιρέτησε τη διοργάνωση ενώ Ιταλοί και Ουρουγουανοί θα διεκδικήσουν στο μεταξύ τους ματς, το τελευταίο εισιτήριο του ομίλου.

Πριν την έναρξη του Μουντιάλ όλοι είχαν ξεγραμμένη αφού ο 4ος όμιλος είχε την Αγγλία, την Ιταλία και την Ουρουγουάη. Κι όμως η παρέα του Κάμπελ κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της μετά τη δεύτερη αγωνιστική και να στείλει πρόωρα τους Άγγλους στο σπίτι τους.

Η Κόστα Ρίκα ήταν καλύτερη από την Ιταλία, ο διαιτητής της αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στο 43′ όμως 1 λεπτό αργότερα ο Ρουίς με κεφαλιά σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Οι Ιταλοί δεν μπόρεσαν να βρουν χώρους κόντρα στην εξαιρετική αμυντική γραμμή της Κόστα Ρίκα και έτσι θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο τελευταίο ματς του ομίλου απέναντι στους Ουρουγουανούς. Η ομάδα του Πραντέλι βολεύεται και με ισοπαλία αφού σε ισοβαθμία υπερτερεί της Ουρουγουάης.

Αντίθετα η Αγγλία έχασε και τις μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Κόστα Ρίκα θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει με μία νίκη το Μουντιάλ.
http://rutube.ru/video/69f1aa391b6be2d1421f4b79bfe22017/?ref=logo