Το κανάλι της Βουλής έγινε το κανάλι της Ζωής

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χρησιμοποιεί το κανάλι της Βουλής αποκλειστικά για προσωπική της προβολή, καταγγέλουν κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αφορμή το γεγονός, ότι ενώ ξεκίνησε η συνεδρίαση της Ολομέλειας, όπου συζητείται μάλιστα με κατεπείγουσα διαδικασία το μίνι φορολογικό νομοσχέδιο που εισήγαγε η Νάντια Βαλαβάνη, το κανάλι της Βουλής μεταδίδει την Επιτροπή για την Αλήθεια του Χρέους, όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου περά από… «ιερή εξέταση» τον πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ., Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

Τα θέμα κατήγγειλε πρώτος ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως το Κανάλι της Βουλής μετετράπη σε μέσο προσωπικής προβολής της Προέδρου. Μάλιστα, μη πιστεύοντας ότι αυτό συμβαίνει, ζήτησε να διακοπεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας, μέχρις ότου διασταυρωθεί αυτό που του μετέφεραν.

Έκπληκτος έδειχνε και ο Προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος περιορίστηκε να πει πως θα ενημερώσει την Πρόεδρο για το θέμα που έθιξε ο κ. Μητσοτάκης αλλά ο ίδιος, είπε, δεν μπορεί να διακόψει τη συνεδρίαση.

Την έντονη αντίδραση τους εξέφρασαν και ο Λ. Γρηγοράκος από το ΠΑΣΟΚ, όπως και η Αντ. Λυμπεράκη από το Ποτάμι.

Σημειωτέον ότι η Επιτροπή για την Αλήθεια του Χρέους ξεκίνησε από τις 2 το μεσημέρι και η Πρόεδρος παρ’ ότι γνώριζε πως η Βουλή έχει προγραμματισμένη συνεδρίαση της Ολομέλειας στις 6 το απόγευμα, αγνόησε κανονικά τον προγραμματισμό και προγραμμάτισε να παίξει η ίδια!