“Με τις νότες αρμενίζω” στο υπαίθριο Αμφιθέατρο του Πόρου

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Μια βραδιά γεμάτη νότες. Νότες σε υψηλές, αλλά και χαμηλές, πτήσεις! Τραγούδια της θάλασσας, που όλοι αγαπήσαμε. Κύματα πλατιά, νέο κύ

11751444_825004510929747_6767062983299898375_n

μα αλλά και ρεπερτόριο που περιλάμβανε Σπανό, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι.

Η Ποριώτισσα υψίφωνος Αγγελική Μαρινάκη, πλαισιωμένη από τον εξαίρετο τραγουδιστή Νίκο Καρακαλπάκη και την γυναικεία χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου, πρόσφεραν μία  εξαιρετική και ακουστικά καλαίσθητη βραδιά στο υπαίθριο Αμφιθέατρο κτιρίου Συγγρού, στον Πόρο, το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουλίου 2015.

Η μουσική εκδήλωση έλαβε χώρα, στα πλαίσια της “Γιορτής Λεμονιάς” 24/7-4/8/2015 που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Πόρου η “Ποριώτισσα” με την υποστήριξη του Δήμου Πόρου.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πόρου κ. Ιωάννης Δημητριάδης, ο π. Υφυπουργός Γιώργος Καλός, ο π. Περιφερειάρχης Σπύρος Σπυρίδωνος και εκατοντάδες Ποριώτες οι οποίοι σιγοψιθύρισαν τους στίχους πολλών αγαπημένων τραγουδιών.

Ήταν μία καλλιτεχνικά επιτυχημένη βραδιά, που έκλεισε εν μέσω χειροκροτημάτων με τους επίκαιρους όσο ποτέ στίχους: Πήραμε τη ζωή μας λάθος…

Η υψίφωνος Αγγελική Μαρινάκη, είναι μέλος της Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και  έχει μετάσχει σε περιοδείες σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Αυστραλία, καθώς επίσης στις μεγάλες παραγωγές με τις οποίες η ΕΛΣ παραδοσιακά εγκαινιάζει το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.