Ένας λαμπρός γάμος στην “οικογένεια” της Panhellenic Post

Του Χρήστου Μαλασπίνα

Με άνθη λεμονιάς και τις θερμότερες ευχές συγγενών και φίλων, ένωσαν σήμερα Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016, τις ζωές και τα όνειρά τους,  δύο επίλεκτα μέλη της κοινωνίας των Ιωαννίνων, αλλά και καλοί φίλοι της  PANHELLENIC POST,  ο εξαιρετικός εθελοντής-συνεργάτης μας, Νίκος Σουτόπουλος και η εκλεκτή της καρδιάς του, Αθηνά Πανάγου.

Στο ξεκίνημα της νέας τους ζωής προσευχήθηκαν μαζί τους, στον ιερό Ναό του Αγίου Παύλου, στα Γιάννενα, στη 1.00 το μεσημέρι οι δικοί τους άνθρωποι, αλλά και νοερά όλοι, εμείς που για διαφορετικούς λόγους δεν μπορέσαμε –παρά τη σφοδρή επιθυμία μας- να παρευρεθούμε στη χαρά τους και να τους τιμήσουμε, όπως μας τιμούν και εκείνοι με την φιλία τους.

Μετά το γάμο ακολούθησε γεύμα και δεξίωση σε αίθουσα δεξιώσεων γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.

Οι χοροί ξεκίνησαν στις 3 το μεσημέρι, και σύμφωνα με “ανταπόκριση” που μας έστειλε στις 10 το βράδυ της Κυριακής, από τα Ιωάννινα η Γραμματέας του ΣΑΕ Δρ. Όλγα Σαραντοπούλου, η οποία μετέβη στην πόλη για την γαμήλια τελετή, “καίγεται όλη η Ήπειρος ακόμη, χορεύουν και γλεντάνε από τις 3 το μεσημέρι. Οι Μετσοβήτες  με τις στολές, άπιαστοι! Καίγεται το πελεκούδι, με βεγγαλικά κλπ.”.

Όπως μάθαμε, στο γάμο παραβρέθηκε και ο π. Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παν. Ψωμιάδης, πολλές προσωπικότητες της κοινωνίας των Ιωαννίνων, εκπρόσωποι των Βορειοηπειρωτών και κοντά 500 προσκεκλημένοι.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν αύριο Δευτέρα.

Οι ευχές μας ολόθερμες και ειλικρινείς να συντροφεύουν τους νεόνυμφους.

Πρόσκληση γάμου-Νίκος      &   Αθηνά   5-6-2016

*Φωτογραφίες από τη γαμήλια τελετή θα δημοσιεύσουμε αργότερα.